Goran Bregović I Dženana Sudžuka Su U Braku 30 Godina, Mnogi Su Je Zvali Najljepšom Sarajkom

Region

Goran Bregović i Dženana Sudžuka u braku su 30 godina, a ona nastoji zadržati privatnost pa se tako rijetko pojavljuje u javnosti. Mnogi su joj dodijelili “titulu” najljepše Sarajke.

Gorana je upoznala kada je imala šesnaest godina. Kaže da je to bila ljubav na prvi pogled. Vjenčali su se 1993. u Parizu, gdje i danas žive. Imaju tri kćerke: Emu, Lulu i Unu. Jednom prilikom komentarisala je to što je nazivaju najljepšom ženom

“Ma, kakva ljepotica. Ja sam starica, ali možete da me pitate kako se osećam kao majka čija je kćerka umjetnica”, rekla je Dženana Sudžuka za Blic nakon što je Ema privela kraju studij na Akademiji likovnih umjetnosti u Nantu.

Iako su kružile glasine da je Goran više puta prevario Dženanu, nikada se nisu oglašavali povodom ovoga.

“Treba se ženiti. Ozbiljno. Svako će na svoj način dotjerati svoj brak da funkcioniše onako kako mu odgovara, ali to svakako treba uraditi. Morate imati nekoga u životu da napravi balans, da vam život ne pretegne na neku stranu. Brak i porodica tome služe – da postoji nekakva gravitacija. To posebno važi u zanimanjima kao što je moje. Inače, ta gravitacija krene da vas napušta”, naveo je muzičar ranije.

Klix