Treće dete samo što nije: Bojana Barović objavila fotografiju u devetom mesecu trudnoće, da li verujete da ovako izgleda FOTO

Zanimljivosti

Bojana Barović u devetom mesecu trudnoće blista

Bojana Barović i Nikola Rokvić broje sitno do dolaska trećeg deteta, a novom članu porodice posebno se raduju njihova deca, ćerka Leona i sin Simeon. Supruga popularnog pevača ušla je u deveti mesec i pred sam kraj trudnoće na Instagramu objavila fotografiju.

– Ulazak u 9. mesec i osećaj olakšanja, koji samo mame znaju! Iako je od sada sve fizički teže, najlepši osećaj je kada stignemo u sigurniju zonu – napisala je Bojana. Ubrzo su krenuli da se ređaju komentari na račun njenog izgleda, a nisu izostale reči ni supruga Nikole.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Barovic (@bojanabarovic)

Rokvić je kratko napisao: “Lepa si”, a njegov komentar naišao je na oduševljenje Bojaninih pratilaca.

– Mi Rokvići ne gubimo vreme. Uvek je kuća puna dece, uvek je vika i dreka! Trudim se da pomognem Bojani onoliko koliko mogu jer joj je treća trudnoća malo napornija. Porodica je osnova svega i to je ono što treba uvek da čuvamo i negujemo. Nikada ne treba da dozvolimo da se porodica razjedini, treba da bjudemo svi za jednog, a jedan za sve – rekao je Nikola ranije za “Premijeru”.

hellomagazin