Njihov brak je gotov, svako je otišao na svoju stranu: Razveli se Đole i Vesna Đogani (FOTO)

Showbizz

Čitave prošle godine pričalo se o braku Vesne i Đoleta Đoganija, kao i o tome da su se razveli, tačnije da su se rastali zbog incidenta koji se tiče navodne njegove prevare. Nagađalo se i ko je koga ostavio, kao i koji su to dodatni razlozi njihovog razlaza, međutim tek nedavno je stigla potvrda na tu temu.

Naime, gostujući u emisiji „Ekskluziv“ Đole je sve priznao, kroz šalu. Na pitanje zašto Vesna nije došla sa njim kada je to dogovoreno, Đole je rekao:

– Pa razveli smo se. Šalu na stranu, svako od nas ima neke svoje dnevne obaveze, a njene su danas bile neodložne

On se zatim osvrnuo na ljubomoru u braku, te je rekao da Vesna ume sa njim i da mu za razliku od bivše supruge Slađe Delibašić, sa kojom je bio čitavu mladost, ona više odgovara sada u zrelijim godinama.

Viđam se sa mnogim koleginicama, poslovnim partnerkama, viđamo se javno i nikakav problem ne postoji, niti bi trebalo da postoji. Žena koja je sigurna u sebe, ona ne pritiska muža, jer ona riba koja se pritiska ona lako ode. Uostalom umem da odolim iskušenju, nisam neki pobornik zaljubljivanja na prvi pogled. I Vesna i ja smo prvo počeli kao saradnici, pa se tek onda rodila ljubav. Što se tiče teze da se prvo dete i druga žena vole najviše, sa tim se nikako ne slažem. Kad si mlad voliš drugačije. Sa Slađom mi je bilo super, jer sam bio mlađi, a onda u ovim malo ozbiljnijim godinama sam sa Vesnom i ona mi u potpunosti odgovara – rekao je Đole.

Izvor: story.rs