Kćeri se ne odvajaju od glumca koji se bori s teškom dijagnozom i izgleda sve lošije na novim slikama

Svijet

Naime, njegova kći Tallulah koja ima 28 godina ne odvaja se od oca Brucea Willisa, a sada je objavila zajedničke fotografije na kojima oboje rade grimase i zabavljaju se.

Jedan od najboljih i mnogima najdražih glumaca, nažalost, sve je lošije. Izvori bliski 67- godišnjem Bruceu Willisu danima govore kako se njegovi bližnji nadaju čudu, a njegove najnovije fotografije pokazuju kako ne klone duhom. Naime, njegova kći Tallulah koja ima 28 godina ne odvaja se od oca, a sada je objavila zajedničke fotografije na kojima oboje rade grimase i zabavljaju se. ‘Naš mali dramski klub’ napisala je Tallulah uz fotke na kojima oca koji ju je zagrlio pridržava za ruku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tallulah (@buuski)

Fanove su nedavno zabrinule fotke koje je objavila njegova bivša supruga Demi Moore (60). Glumac je pozirao s njihovim kćerima, ali i s njegovom sadašnjom suprugom Emmom Hemming Willis te njihovim kćerima. Velika sretna obitelj naoko je savršena, no fanovi su primijetili ispijen, umoran i bolestan izgled glumca. “Mi smo obitelj! Ulazimo u blagdanski duh”, napisala je Demi uz fotke. U komentarima su se nizale dobre želje za oporavkom, iako je mnogima jasno kako to baš i nije moguće. Svjestan da mu zdravstveno stanje više nikada neće biti dobro, već, nažalost, samo gore, glumac je počeo poduzimati korake kako bi osigurao svoju obitelj. Prvi put svoju je oporuku promijenio 2009. godine kada se vjenčao sa sadašnjom suprugom, a potom je promijenio i nekoliko mjeseci nakon što su dobili dvije kćeri – Mabel (2012.) i Evelyn (2014.), no u svjetlu ozbiljnosti svog sadašnjeg zdravstvenog stanja Bruce Willis odlučio je napraviti još jednu izmjenu. Otkako je saznao za afaziju, moždani poremećaj koji utječe na sposobnost komunikacije, prijavljivao se na gotovo sve uloge koje može, kako bi što više zaradio i ostavio potomcima. Trenutno se njegovo bogatstvo procjenjuje na oko 250 milijuna dolara. Podsjetimo, afazija mu je dijagnosticirana ove godine u ožujku.

vecernji.hr