Ljubav utroje: Predložila dečku da uvedu još jednu osobu u odnos, sad svi žive zajedno

Zanimljivosti

Njih troje žive zajedno više od godinu i po dana

Poligamne veze i brakovi su poslednjih nekoliko godina veoma popularni. Naime, poligamija znači da u ljubavnom odnosu nisu samo dve osobe, nego tri ili više njih. Ma koliko nekima to zvučalo čudno, Alana, Kevin i Megan kažu da su veoma srećni u ovakvoj vrsti odnosa.

Naime, Alana i Kevin su tri godine bili u monogamnoj vezi, a onda je Alana predložila Kevinu da u njihov odnos uvedu i treću osobu.

– Veoma smo otvoreni i imamo jaku komunikaciju, tako da sam se osećala prijatno da razgovaram sa njim na ovu temu – kaže Alana.

Kevin je pristao na ovaj predlog, a nedugo zatim su upoznali Megan preko jedne aplikacije. Oni su krenuli da se zabavljaju, a posle nekoliko meseci počeli su da žive zajedno.

– U početku smo samo želeli da vidimo kako će to funkcionisati, ali smo se onda zaista zaljubili – priča Kevin.

Međutim, priznaje Alana, u početku je bilo ljubomore, ali kaže da je to sasvim normalno.

– Postavili smo stroga pravila kada su intimni odnosi u pitanju i to je dosta pomoglo – objašnjava Alana i dodaje da u njihovom odnosu svako sa svim sme da ima odnose, ali i da sve troje mogu da učestvuju.

Ne ustručavaju se da priznaju da su njihovi roditelji u početku bili šokirani činjenicom da su svi zajedno.

– Moji roditelji su veoma religiozni, pa sam znao da će rekcija biti loša. Međutim, posle nekog vremena prihvatili su naš odnos. Nas troje planiramo da budemo zauvek zajedno, ali venčanja neće biti – zaključuje Kevin, a prenosi The Sun.

telegraf.rs