Čovjek je pronašao malenog psića koji je živio u cipeli i pružio mu prekrasan novi život

Zanimljivosti

Goran Marinković je pronašao malenog psića koji je živio i spavao u cipeli te mu je odlučio pružiti prekrasan novi život.

Vijesti o dobrim ljudima brzo se šire, pa su tako jedan Kraljevčanin i njegovo dobročinstvo dospjeli i do čuvenog portala The Dodo posvećenog životinjama, a najviše kućnim ljubimcima.

Kada šeta ulicama Kraljeva, Goran Marinković uvijek sa sobom nosi hranu. Zašto, pitate se? Svakog dana, ovaj plemeniti čovjek nahrani preko stotinu napuštenih pasa i mačaka koje nemaju nikoga da brine o njima. Hvala Bogu, tu je Goran, čije je srce dovoljno veliko za sve njih.

Nije imao srca otići od njega
Jednom prilikom, Goran je tako naišao na malenog psića i nije imao srca otići od njega. „Prolazio sam jednom uzanom stazom i začuo cviljenje koje je dopiralo iza nekog kamenja. Tu sam ugledao štene – promrzlo, gladno, žedno. Imao sam kod sebe hranu pa sam joj odmah dao salamu“, ispričao je Marinković za The Dodo.

Maleni psić nažalost je živio kraj jedne gomile smeća, a za sklonište se snašao tako što je spavala u jednoj staroj cipeli. Ženkica je bila premlada da bi opstala bez majke, ali Marinković nije uspio pronaći nijednog psa u blizini.

Kako je prišao štenetu, ono je odmah leglo na leđa i pokazalo Goranu stomačić. To je inače znak da pas ima povjerenja u vas, ali je Marinković znao da je riječ o nečemu drugom. „Bila je iscrpljena, jadnica. Znala je da sam joj možda jedina šansa da se nešto promijeni, pa je samo legla, kao da se predaje.“

novizivot.net