Bruka U Bolnici: 17 Minuta Posle Smrti Pacijentkinje Sestra Uzela Njenu Kreditnu Karticu Da Se POČASTI / Birmingham

Svijet

Bruka u bolnici: 17 minuta posle smrti pacijentkinje sestra uzela njenu kreditnu karticu da se POČASTI / Birmingham

Medicinska sestra glavne bolnice u Birmingemu ukrala je kreditnu karticu pacijenta koji je upravo preminuo kako bi se zasladila slatkišima sa automata u zgradi. Aješa Bašarat (23) dospela je na tamošnje naslovne strane portala kada je otkriveno da je samo 17 minuta posle smrti pacijenta izašla sa odeljenja i potpuno opušteno otišla do drugog hodnika po grickalice, prenosi ITV.

Zahvaljujući povezanosti njenog bankovnog računa i telefona jednog od članova porodice, prevara je otkrivena. Član porodice naveo je da bahata medicinska sestra nije samo 17 minuta posle smrti žene trošila njen novac, već još šest puta u toku tog dana!

Kako niko nije mogao da je pronađe posle ovog bahaćenja, ona je pokušala još jednom da četiri dana kasnije skine novac sa kartice u jednom butiku, ali tada je ustanovila da je ona blokirana. Tog popodneva prvi put se vratila na smenu u bolnicu posle smrti pacijentkinje i samo desetak minuta kasnije, policija ju je uhapsila.

Bašaratova je pokušala da se odbrani pod izgovorom da je karticu pronašla na podu bolnice i pomislila je da je njena, jer su slične.

(objektiv.rs)