Otac i sin prvi put se razdvojili: Cristiano Jr. ne ide s ocem, on se pridružuje europskom velikanu

Showbizz

Želim da moj sin bude nogometaš. Ja sam nogometaš, mislim da on u sebi ima nešto sportsko, odličan je atleta, govorio je svojevremeno o sinu Cristiano Ronaldo (37)

Već se neko vrijeme iščekuje potpis Cristiana Ronalda (37) za saudijski Al Nassr, a sve je jasnije da trofejni portugalski nogometaš neće nastaviti karijeru u klubu koji igra Ligu prvaka, kako je često spominjao. Sin ga je inače pratio u stopu, ali došlo je vrijeme da im se putevi razdvoje.

Cristiano Jr. (12) ispisan je iz akademije Manchester Uniteda čim je njegov otac raskinuo ugovor s ‘crvenim vragovima’, a kako želi da njegov sin stasa među najboljim vršnjacima, Portugalac će Juniora poslati tamo gdje je on napravio najveće uspjehe.

S 450 golova je Ronaldo najefikasniji nogometaš u povijesti Real Madrida, a njegov će sin pokušati očevim stopama. Za U14 momčad Uniteda zabio je nevjerojatnih 50 golova i stavio se ‘na radar’ mnogih.

– Želim da moj sin bude nogometaš. Ja sam nogometaš, mislim da on u sebi ima nešto sportsko, odličan je atleta – govorio je svojevremeno o sinu.

Junior je zamolio svog sina da ne ide u mirovinu sve dok ne odigraju utakmicu zajedno. Pitanje je hoće mu li ispuniti želju jer slavi 38. rođendan u veljači.

24sata