Liječnici su mu davali nekoliko mjeseci života, no on im je dokazao da su u krivu

Zanimljivosti

Liječnici su mališanu davali samo nekoliko mjeseci života, no ovo malo čudo pokazalo je da su bili u krivu.

Najgora je noćna mora roditelja – kad vam kažu da ćete nadživjeti svoje dijete.

Chrisu i Leanne Waites rečeno je da njihov sin Albie umire u dobi od 21 mjeseca. Jednog su dana oblačili sina kad je zavapio od jake boli nakon što mu je ruka zapela za majicu.

Radi sigurnosti odveli su ga liječnicima koji su pretpostavili da je možda nekako ozlijedio ključnu kost. Ali, nakon još nekoliko pretraga, saznali su da Albie ima rabdoidni tumor. Uz tešku dijagnozu, Chrisu i Leanne je rečeno da Albie ima samo šest do 12 mjeseci života.

Ne mogu čak ni objasniti šok kada sam saznala da Albie ima rak. Od ozljede je došlo do prognoze”, rekla je Leanne. Umjesto planiranja ljetnih aktivnosti kao što su satovi plivanja i T-Ball, sada su morali planirati njegov sprovod. Njihov se svijet okrenuo naglavačke s posjetima bolnicama, liječenjem raka i terapijom zračenjem.

Roditelji su odbili vjerovati da će rak uzeti život njihovog dječaka
Umjesto da ga ušuškaju u krevet s njegovim omiljenim kamionom, držali su njegovu ruku omotanu žicama i cjevčicama. Ali Leanne i Chris nisu htjeli odustati.

Odbili su vjerovati da će Bog dopustiti da rak uzme njihovog dječaka. Umjesto toga, molili su se za čudo kako su njihovi životi postajali sve više usmjereni na njegovanje vremena s obitelji.

Bog je već bio na djelu iscjeljujući Albieno tijelo i spremao se učiniti nešto što će zaprepastiti medicinsku zajednicu. Samo dva dana prije Božića, Leanne i Chris saznali su da je Albie potpuno bez raka!

Kad su ga otpustili iz bolnice, ovaj je slatki dječak morao pozvoniti. “Za Albieja je zvonjenje označilo kraj kemoterapije”, rekao je Chris.

Dječak je živi dokaz Božjeg djelovanja
Albie je živi dokaz da je Bog autor naših priča. Borbe, kušnje i bol mogu biti dio našeg putovanja, ali Bog je taj koji drži našu budućnost u svojim čudesnim rukama.

Waiteovi će još godinama imati snažno svjedočanstvo o tome koliko je naš Bog velik i moćan.

saznajemo.info