Liječnici su joj rekli da je prestara da rodi, a ovo djelo je Bog učinio

Zanimljivosti

Liječnici su ženi koja je bila u 40. godinama rekli da je prestara za trudnoću i porod, a ona je sve iznenadila trojkama za koje je 5 godina molila.

Identične trojke koje je rodila 46-godišnja Audrey Tiberius, čak i nakon što je jedan liječnik rekao da se to nikada neće dogoditi, razveselile su majku. Njezine su molitve uslišane na više načina!

Audrey je sanjala o velikoj obitelji. Osjećala se pozvanom da bude majka. Iako je već bila majka četvorici dječaka, sanjala je o još djece. Zapravo, njezin magični broj djece bio bi zdravo potomstvo od sedmero.

Liječnik joj je u četrdesetima rekao da su joj “jajne stanice prestare” i da više nikada neće sama zatrudnjeti. Čak je prošla nekoliko ciklusa tretmana za neplodnost. Ipak, svaka runda nije uspjela. Ali i dalje je svoje molitve držala blizu srca, a Boga još bliže.

Godinama je molila za djecu
Molila sam i molila pet godina da imam više djece jer sam oduvijek željela stvarno veliku obitelj, a sedam je nekako bio moj broj, rekla je Audrey.

Iako se činilo da su njezine molitve za veću obitelj ostale neuslišane, Bog je već bio na djelu.

Kad su Audrey i njezin suprug Tyler pretpostavili da su vrata proširenju njihove obitelji zatvorena, Bog se pojavio na čudesan način. Audrey je saznala da je trudna.

Prirodnim putem su začete i rođene identične trojke
Ne samo da je zatrudnjela prirodnim putem, već je nosila i tri dječaka! Rođene su identične trojke koje je par nazvao Sky, River i Bay.

Ali ovdje postaje stvarno dobro!

Audreyin san o sedmero djece bio je ispunjen. Tada je saznala da su šanse da prirodnim putem dobije trojke jedan prema 200 milijuna. Statistički gledano, izgledi su bili protiv nje. Tada je saznala da su šanse da ima 45 godina i da će dobiti trojke jedan prema 20 milijardi!

“Šanse da se ovo dogodi toliko su nevjerojatno rijetke da za mene to jednostavno mora biti čudo”, rekla je Audrey.

Bog doista odgovara na molitve
Izreka je istinita, Bog doista odgovara na molitve. Možda nije onako kako smo zamislili, niti u našim zacrtanim vremenskim okvirima.

Audrey se molila pet godina. Ipak, u Božjoj dobroti, on je uslišao njezine molitve na način za koji nitko ne može osporiti da je bio čudesan. Možemo samo pogledati Audreynu priču i proslaviti Boga za njegovu mudrost, ljubav, dobrotu i vrijeme. Kakav lijep, ohrabrujući podsjetnik na Božja obećanja.

saznajemo.info