NEVJEROVATNA ISPOVIJEST KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: “SALTO GA SPASIO OD 26 METAKA”

Zanimljivosti

Kristijan je bez pardona ispričao nešto što nikako ne bi trebalo da sluša milionski auditorijum, a zbog njegovih nerelnih priča, u komentarima ga gledaoci često nazivaju Krististijan Andersen, aludirajući na Hansa Kristijana Andersena, danskog književnika, poznatom po bajkama.

Ovaj reality učesnik, nekadašnji kriminalac za youtube kanal ispričao je zaista nevjerovatnu priču. Kako tvrdi, salto ga je spasio od “kiše metaka”

“Mene je salto spasio od kiše metaka. Na mene u sekundi ispaljeno, 2, 5, 8, 11 metaka. Znači četvorica su pucala na mene. Prvi je zapucao “dam dam” drugi daga daga daga, treći rrrrrr četvrti rrrrrr.

Na uviđaju stojim na mjestu, krvarim izranjavam u obje ruke. Drug mi leži u laktu je ruka, specijalac. Pokojni Gaca ustao i gleda: Šta ovo bi brate?”

Za par sekundi se sve desilo. Ja sam napravio salto kada sam vidio pištolj, prva dva su me pogodila u srce i u grudnu kost, u pancir. Ja sam odmah salto napravio i u tom prevrtaju pogodila su me dva metka u ruku. Da je on prokomentarisao, vidi ga ko mačka skočio, beži beži. Pa sam šutnuo auto i gađao ih papučama i mobilnim telefonom.

crna-hronika.info