Dječaka koji je molio za brata i sestru dočekalo novorođenče ispod božićnog drvca

Zanimljivosti

Dječak je dugo molio za brata i sestru, a roditelji su mu upravo tu želju ispunili kada ga je dočekalo novorođenče ispod božićnog drvca.

Svi smo upoznati s vječnom borbom braće i sestara. Toga su prepuni filmovi i emisije – braća i sestre se ne slažu, bore se za pažnju roditelja i uvijek žele biti bolji jedno od drugoga. Starija djeca se većinom ne žele družiti sa svojim mlađim bratom ili sestrom. Naravno, kako odrastaju, većinom se pomire i odlično se slažu.

No, ono što je istina za mnogu djecu, ne vrijedi i za 10-godišnjeg Owynna. On je molio svoje roditelje za bracu ili seku te je čak to dodao kao želju za Božić. Owynn je očito bio jako dobar dječak jer mu se želja ostvarila.

Owynnovi roditelji, Stacey i Adam Lindsay su uvijek željeli najmanje dvoje djece. Stacey, koja je odrasla u obitelji od 14 braće i sestara, je osjećala da je vrlo važno da njezin sin odraste u sličnom okruženju. U priči koju je objavila, objašnjava kako su sedam godina pokušavali začeti još jedno dijete, ali bezuspješno.

Nakon 5 spontanih pobačaja i dvije neuspjele umjetne oplodnje, par je razmišljao o udomljavanju. Otišli su na tečaj gdje su shvatili da bi im bilo jako teško morati vratiti dijete koje su udomili ako se povežu s njim. Odlučili su se da neće postati udomitelji. To je teško palo Owynu koji se nadao da će imati brata ili sestru

Tada je došao dan kada su se Stacey i Adam upoznali sa mladom ženom Kendrom koja je željela dati svoje dijete na posvajanje. Kendra je odlučila dati paru da posvoji dijete čim se rodi. Bili su jako sretni tom vijesti, ali su ju držali podalje od Owynna jer je još bilo prilika da se Kendra predomisli.

Mjeseci su prošli, a 6.12 je Kendra rodila predivnu i zdravu djevojčicu imenom Naylee. Napokon, 8.12 Kenda je dala paru dopuštenje da ponesu Naylee sa sobom kući.

Roditelji su uzbuđeno pripremali Božićno iznenađenje za Owynna. Umotali su bebu u tople dekice te su ju stavili ispod božićnog drvca, kao savršeni dar kakav je i bila. Tada su čekali da Owynn dođe kući i dobije poklon koji je toliko želio.

Kada je napokon ugledao svoj poklon, bio je to trenutak koji nitko od njih neće nikada zaboraviti. Njegova reakcija je bila zaista predivna

https://youtu.be/UFDNU3mgp1I

novizivot,net