(VIDEO) Omladinci Izašli Iz Kafane I Krenuli Na Kickboxera: Dugo Su Se Nakon Toga Budili…

Zanimljivosti

(VIDEO) Omladinci izašli iz kafane i krenuli na kickboxera: Dugo su se nakon toga budili…

Dvojica momaka u svojim 20-im godinama dobro će zapamtiti noćni izlazak nakon kojeg su se probudili u bolnici jer su po izlasku iz kafane u ranim jutarnjim satima krenuli na pogrešnog čovjeka. Dvojica mladića koji su očigledno popili koju čašicu više odlučili su se dokazati pred drugima i napasti na čovjeka koji je navodno kickboxer, iako njegovo ime nije objavljeno.

Nakon druženja u kafani ovaj borac je krenuo kući. Za njim su istrčala dvojica momaka i pokušali su ga fizički napasti. Sve je međutim ostalo samo na pokušaju. Da su znali koga napadaju sigurno bi dva puta razmislili o svojim postupcima koji su uslijedili.

Kickboxer je prvo nakon razmjene nekoliko riječi nokautirao jednog od njih i nesretnik je ostao nepomočno ležati na snijegu koji je okovao ulice. To je vidio njegov ratoborni prijatelj. Zatrčao se kako bi on nešto napravio, ali bolje da to nije učinio jer je i njega dočekala ista sudbina.

Kickboxer je za njih jednostavno preveliki zalogaj. Dočekao ga je na nogu, momak je završio na snijegu, a zatim su uslijedila dva udarca za spavanje.

“Krenuli su na pogrešnog”, stoji u opisu ovog snimka koji se pojavio na društvenim mrežama.

Identinet kickboxera nije otkriven. Ipak, jasno je da čovjek itekako dobro barata potezima i da iza sebe vjerovatno ima veliko iskustvo. Ratoborni duo se nakon svega nije dugo budio. Pozvana je Hitna pomoć nakon čega su obojica završila u bolnici.

Detalji oko povreda nisu poznati, ali sigurno je da će oni dobro zapamtiti noć u kojoj su krenuli na pogrešnog čovjeka.

SportSport