Zavela ga, ugradila silikone, popravila sebi zube, kupila automobil i pobjegla s 2,5 miliona eura!

Zanimljivosti

Stariji austrijski biznismen ostao je bez 2,5 miliona eura nakon što se do ušiju zaljubio u jednu hrvatsku konobaricu i svoju ljubav dokazao tako da joj je odao lozinku sefa i lozinke kartica, piše heute.at.

Susi (42) je radila u jednom golf klubu kao konobarica, a čest gost na šanku bio joj je superbogati Karl H. (78) koji se Hrvatici često jadao kako ne može živjeti u samoći.

Baš nedavno mu je preminula žena, a Karl je utjehu pronašao u golfu i alkoholu zbog čega je Susi očito vrlo brzo namirisala svoju priliku.

Očajnom Karlu prodala je priču da je muž tuče te da nema novca za razvod, a Karl tu upada kao spasitelj i gospođi rješava problem kao od šale.

Uskoro su se preselili u krevet, a Susi postala je stalna gošća vile u Döblingeru. Par se uskoro vjenčao, a Susi je postala bogatija za nove zube, grudi i Mercedes E200 Coupé.

Karl je prodao svoju kompaniju 2,8 miliona eura i nakon toga naivno svojoj supruzi odao broj šifre sefa, lozinke kartica i brojeve računa.

Sljedeći dan presretna Susi rekla je svom mužu da ide na odmor u Hrvatsku, ali umjesto na Jadransko more, pohlepna žena otišla je u Beč i opelješila Karla skoro do zadnjeg centa.

Slučaj je sada na sudu u Beču, a Hrvatica se brani da je Karl bio izdašan i da je riječ u skupom poklonu.

saharica247.site