Srebro bez sjaja: U Francuskoj otkazali doček reprezentacije

Zanimljivosti

Igrači samo žele ići kući, tako da neće biti dočeka na Champs-Élysées. Umjesto toga, otići će kući odmah nakon što zrakoplov sleti”, rekao je predsjednik FFF-a Le Graet

U Parizu je otkazan današnji doček francuske nogometne reprezentacije koja je u nedjelju izgubila od Argentine u finalu Svjetskog prvenstva u Katru, javlja francuska tiskovna agencija AFP.

Prema riječima predsjednika Francuskog nogometnog saveza (FFF) Noela Le Graeta, nakon slijetanja u domovinu nogometaši samo žele otići kući.

Isprva su planirali kraću ceremoniju na Place de la Concorde, ali su zbog poraza već otkazali klasičnu paradu na Champs-Élysées. Sada je, kako je rekao Le Graet za televizijsku postaju BFMTV, otkazana i kraća ceremonija. Zrakoplov s francuskim nogometašima sletjet će u zračnu luku Roissy oko 18 sati.

Igrači samo žele ići kući, tako da neće biti dočeka na Champs-Élysées. Umjesto toga, otići će kući odmah nakon što zrakoplov sleti – rekao je predsjednik FFF-a Le Graet u kratkoj izjavi koju prenosi AFP.

Francuzi su u nedjelju razočarani napustili stadion Lusail u Dohi. Nakon 90 minuta na semaforu je bilo 22, nakon produžetaka bilo je 3-3, a u sudačkoj nadoknadi Argentinci su bili uspješniji s 4-2 i slavili treći naslov u povijesti.

Francuzi su u četvrtom finalu izgubili drugi put. Prije četiri godine osvojili su naslov u Rusiji.

24sata.hr