Kada Jelena nešto poželi, ja joj ispunim: Sloba Radanović spreman da prisustvuje porođaju!

Region

Godinu na izmaku, Sloba Radanović pamtiće do kraja života jer je ona za njega protekla u znaku ljubavi.

Nakon što se početkom godine oženio, ubrzo su stigle i najljepše vijesti o trudnoći njegove supruge Jelena koja za nekoliko mjeseci treba da se porodi, a on je sada otkrio i kakav će roditelj biti.

– Mislim da ću biti popustljiv otac, jer i kad pobijesnim mene to drži minut, dva. Ne mogu da budem bijesan na osobu koju volim i koja mi znači. Ne želim da gubim vrijeme ljuteći se na osobu koju volim, a znam da ću se pomiriti. Što gubiti vrijeme na taj neki period od svađe do pomirenja – istakao je za domaće medije prije jednog nastupa.

Poznato je da trudnice umiju da budu i tek kako zahtjevne tokom tog perioda, mađutim pjevač smatra da njegova ljepša polovina nije jedna od tih.

– Moja supruga Jelena nije razmažena trudnica. Ona nije zahtjevna, ali ako nešto poželi trudim se da joj ispunim to– tvrdi Radanović.

Otkrio je i da li će prisustvovati porođaju, pa pomenuo da ga je Jelena osvojila svojom skromnošću.

– Pričali smo Jelena i ja na temu porođaja. Mislim da bih mogao da prisustvujem porođaju, možda bi bilo čudno iskustvo za mene, ali mislim da bih izdržao da ne padnem u nesvijest. Supruga i ja smo dosta slični, znače nam sitnice. Volimo da posjećujemo lokalna mjesta, dosta idemo po manastirima, ja se vodim time da treba da obiđemo našu zemlju, ono odakle si – iskren je Sloba.

grand.nova.rs