Žena s rakom u 4. stadiju u bolnici se udala za ljubav svog života

Zanimljivosti

Žena s rakom u 4. stadiju hvali Boga dok se u bolnici udaje za ljubav svog života.

Bračni par iz Houstona Ray i Norina Navarro zajedno su četiri godine i jako su zaljubljeni jedno u drugo. No, prije tri godine, par je dočekala poražavajuća vijest – Norini je dijagnosticiran rak debelog crijeva u 4. stadiju.

Vjenčanje iz snova u bolnici
Norina je stavljena na intenzivnu njegu u bolnici Memorial Hermann u Houstonu, Texas, gdje je bila pod nadzorom i liječena od raka. Nju i Raya rak nije mogao ni malo pokolebati. Umjesto toga, zbližio ih je i njihovu ljubav učinio još jačom.

Tijekom tih napornih vremena, njezina vjera u Boga nije se smanjila. Nadala se čudu i istovremeno zahvaljivala Bogu za Raya u svom životu. Kada su joj liječnici rekli za rak, ostala je izvan sebe. Međutim, nije gubila nadu.

“Ne želim slušati o statistici. Sebe proglašavam čudom od Boga i bit ću to čudo”, rekla je Norina.

Iako je ostala optimistična, njezini liječnici bili su zabrinuti da više neće živjeti. Stoga su sugerirali paru da planiraju vjenčanje i da ga više ne odgađaju zbog Norinina zdravlja.

Par je vjenčanje planirao mjesecima, a cijelo vrijeme Norina se borila s rakom. Zapravo, samo su o tome cijelo vrijeme razgovarali i odmah zaključili da je vrijeme da i službeno postanu muž i žena

.Izrekli bračne zavjete
Ray je brzo uskočio u sve pripreme i za nekoliko sati, 29. studenog, par se vjenčao u bolnici. Lijepa mladenka, na krevetu na intenzivnoj njezi, odjevena u prekrasnu bijelu haljinu, i Ray u svom najboljem odijelu, zavjetovali su se na vjenčanju kojem su prisustvovali prijatelji i obitelj. U jednom trenutku, Norina je briznula u plač dok su izgovarali zavjete.

Na opće iznenađenje, mladenci su se mogli zajedno vratiti kući.

“Želio sam da svi znaju da je volim”, rekao je Ray.

“Da, svi znaju da me voliš, dušo”, odgovorila je Norina Navarro.

novizivot.net