VLASNICI GA IZBACILI, A ON IH ČETIRI NOĆI NA -15 ISPRED KUĆE ČEKAO DA SE PREDOMISLE

Region

Ovo je Žućko, pas iz Pančeva u Srbiji. On je do prije nekoliko dana imao vlasnike, ali su ga oni izbacili. Željka Stojčića, koji je Žućka preuzeo kod sebe, ova informacija ne čudi, jer kaže da ta obitelj često uzima pse, a onda ih izbacuje na ulicu.

Ono što ga je začudilo jeste da je Žućko četiri noći nakon što su ga vlasnici izbacili na ulicu, na minus 15, u snijegu, ispred njihove kuće čekao da ga ponovo prime unutra!

On je danima ležao na mokroj krpi, u snijegu, bez zaklona, ​​ispred njihove kuće, nadajući se da će se oni smilovati i primiti ga natrag. Nije htio skloniti se odatle ni po cijenu smrzavanja, a vjerujte mi malo je falilo da mu se to i dogodi! Kada sam ga ja preuzeo već je bio jako loše …

Ja sam 10. siječnja otišao do mjesta gdje je ležao i jedva ga nagovorio da krene sa mnom. Pas je jedva ustao na noge jer se skroz ukočio od hladnoće. Probao sam ga prvo nagovoriti da krene sam, ali vidio sam da ne odustaje, da je riješio čekati ispred kuće. Kada sam shvatio da se pas smrzava, na silu sam ga podigao i odvezao kući. Vlasnici se neće ljutiti, svakako su ga izbacili na ulicu, pišu Životinje.rs.

Željko je privremeno zbrinuo Žućka, ali kaže da pas ne može kod njega dugo ostati:

“Imam već dosta pasa i planiram da ga, kad prođe ova hladnoća, pustiti. Naravno, više bih volio da ga netko udomi, nego da ga pustim van, jer koliko sam do sada upoznao ovog psa, on će se vratiti tamo ispred kuće starih vlasnika te ih i dalje moliti da ga prime natrag.”

Željko nam priča da je psu bilo potrebno svega dva dana da se skroz oporavi. Temperatura mu se uvećala, jer je te noći kad je stigao u njegov dom pala na 36 stupnjeva. Ugrijao se i najeo i odmah postao “kao nov”!

Voli se maziti i stalno nešto brblja. Ima oko godinu dana, težak je nekih 18 kilograma i naučen je na povodnik. On je stvarno dobar pas, o čemu ne moram mnogo pričati jer umjesto mene govore djela ovog psa. Pa, tko bi se 4 noći smrzavao na snijegu samo dokazati vjernost onima koji su ga izbacili?

A sada pogledajte video koji je Željko snimio te noći kada je sa snijega pokupio Žućka!

oazaznanja.