Dijana Krila Od Roditelja Da Živi Sa Dečkom: Proveli Su Zajedno 8 Godina, A Onda Joj Se ŽIVOT UPROPASTIO / Aktobe

Zanimljivosti

Dijana krila od roditelja da živi sa dečkom: Proveli su zajedno 8 godina, a onda joj se ŽIVOT UPROPASTIO / Aktobe

Dijana (30) iz kazahstanskog Aktobea živela je u građanskom braku osam godina. Ona se nadala venčanju i registraciji braka, strpljivo je čekala kada bi mogla da postane zakonska supruga mladića Miraša sa kojim je živela, ali on je to uporno odugovlačio, sve dok jednog momenta nije saznala da ne želi ni on, a ni njegovi roditelji da im baš ona postaje snajka.

Prema njenim rečima, s Mirašem je izlazila oko šest meseci, nakon čega ju je mladić pozvao da žive zajedno. Najpre je razmišljala da odbije tu ponudu, ali pošto je studirala i bila podstanar, a nije želela da se vrati kod njenih na selo, pristala je.

– Moji roditelji nisu ni shvatili da ne živim sa drugarima, jer su me retko posećivali, uglavnom sam išla kući na odmor. Takođe, ni Mirašovi nisu znali da živimo zajedno. Jednom kada je moja majka došla u stari stan u kojem sam živela sa cimerkama, one su rekle da odavno nisam tu. Mama je o tome obavestila roditelje mog dečka i na kraju smo zaključili da treba da dogovorimo venčanje kako bismo legalizovali našu vezu – kaže Dajana, prenosi Nur.kz.

Venčanje je, međutim, moralo da bude odloženo zbog smrti mladoženjinog dede. Bila je strpljiva i čekala da se dogovore oko svadbe, ali posle dve godine, uvidela je da je i irašova porodica izgubila interesovanje za svadbu.

Uprkos strpljenju, Dijana to nije mogla da izdrži i direktno je pitala svog voljenog kada će se venčati, ali njegov odgovor ju je iznenadio.

– Miraš mi je rekao da plan o venčanju treba da ostane u prošlosti. Rekao je da me dugo smatra svojom ženom, a registraciju braka možemo obaviti u bilo kom trenutku – kaže ona, ali joj je neki unutrašnji osećaj govorio da se nešto čudno dešava sa njenim partnerom i njegovom porodicom, kao da je ne žele.

– Sve razumem, možda je ljudima žao novca za venčanje. Ni ja ne želim nešto raskošno, ali bilo bi lepo okupiti najbližu rodbinu sa obe strane da se upoznamo. No, postepeno su oči počele da mi se otvaraju. Shvatila sam da me ta porodica ne voli, jer su za to vreme oženili svog najstarijeg sina, a i udali ćerku i bila su venčanja uz sve ceremonije kako dolikuje – jada se Dijana.

Jednog dana, međutim, definitivno je shvatila da njenom partneru nije stalo do nje.

– Na praznik smo išli kod Miraševih roditelja. Bio je njegov stariji brat sa suprugom, kao i njihova ćerka sa mužem. U jednom momentu jedan od njihovih rođaka pitao me je kada će venčanje, kada će se roditi dete. Nisam mogla da izdržim, počela sam da plačem i otišla kući taksijem, Miraš me nije ni pratio – kaže Dijana.

Posle ovog incidenta Miraš joj je ponovo “otpevao pesmu” kako je ljubav najvažnija i da je venčanje samo obična proslava i ništa više. Nakon toga, Dijana mu je dala ultimatum: ili će se venčati, ili će prekinuti sa zajedničkim životom, na šta je on odgovorio da će razmisliti.

– Vreme je prolazilo, a on i dalje nije bio zainteresovan i jednog dana spakovala sam stvari i otišla. Žao mi je što sam osam godina bacila niz vodu, ali više neću ponavljati ovakve greške. Kad budem imala dečka živeću sa njim samo ukoliko me odvede pred matičara, zaključila je Dijana.

(objektiv.rs)