SLAĐA ALEGRO IMALA 82 KILA – A ONDA SMRŠALA 30: Otkrila Je Svoj JELOVNIK, Evo Kako Je Brzo ISTOPILA SALO

Zanimljivosti

SLAĐA ALEGRO IMALA 82 KILA – A ONDA SMRŠALA 30: Otkrila je svoj JELOVNIK, evo kako je brzo ISTOPILA SALO

Slađa Alegro kaže da se drastično ugojila u trudnoći i da joj je poslije bilo teško da skine suvišne kilograme! Poznata pjevačica je prije tri godine pred porođaj imala 82 kilograma, ali to je tada nije opterećivalo jer se ispunila njena najveća želja – rodila je ćerku.

– Baš sam bila debela, da ne kažem kao krmača! Imala sam 82 kilograma, što je mnogo na moju visinu. U trudnoći sam se opustila jer sam išla kao stvarenju svoje najveće želje. Za sve ostalo me je bilo baš briga. Jela sam dnevno i po 300 grama čokolade, kao i razne ‘fast fud’ obroke. A to je ostavilo traga na mojoj figuri. Dok sam bila trudna, nisam ni mislila o kilaži, ali kada sam se porodila, shvatila sam da to neće tako lako nestati – priča Slađa i dodaje da se baš pomučila da baš povrati mladalačku figuru:

– Trudne žene misle da će se lako otarasiti viška kilograma, ali to zaista nije tako. Pogotovo ako ste u godinama u kojima sam ja rodila Milu. Nakon trudnoće treba dosta da se radi na sebi da bi se tijelo vratilo u normalu.

Slađa, koja sad ima 52 kilograma, zahvaljujući suprugu Zoranu uspela je uz pomoć ishrane i vježbanja da vrati nekadašnju liniju.

– Moj suprug Zoran je pravi vojnik! On mi je pomogao da kontrolišem šta jedem, što je veoma važno ako nemate dovoljno volje. Potpuno sam promijenila način ishrane, izbacila slatkiše, a dosta mi je pomogla i kćerka Mila. Zbog nje sam počela uveče da ležem na vrijeme i da ustajem rano, a to je jako bitan faktor kada je mršavljenje u pitanju – objašnjava pjevačica.

OVO JEDE SLAĐA ALEGRO

DORUČAK: Sendić sa ćurećim prsima i čajem.

RUČAK: Piletina sa salatom.

VEČERA: Riba sa grilovanim povrćem.

(novi.ba)