Umirući djed je ležao u bolničkom krevetu, a kada su se unuci pomolili liječnici su zaplakali

Zanimljivosti

Umirući čovjek je bez svijesti ležao u bolničkom krevetu. Obitelj i unuci su se došli oprostiti od njega, a njihova molitva je rezultirala čudom koje je zapanjilo liječnike.

Čovjek koji je bio bez pulsa trinaest minuta zadivljujuće se oporavlja nakon što su njegovi unuci položili ruke na njega u molitvi za ozdravljenje.

Vjera pastora Jima i njegove supruge Pam bila je na kušnji kada se Jim iznenada onesvijestio dok je bio vani u šetnji. Nije imao puls. A kad su stigli liječnici, odmah su ga prevezli u bolnicu.

Pam je mahnito zvala starješinu njihove crkve, a tvrdi da joj je Duh Sveti objavio da će Jim živjeti, a ne umrijeti. Stoga je odlučila vjerovati u Božju dobrotu unatoč nepovoljnim okolnostima.

U međuvremenu, Jimovo srce je stalo na 13 minuta. Pao je u komu uzrokovanu lijekovima. Prema dr. Michelle Guzowski, liječnici koja je bila kod pastora, bilo je opasno. Jer za svaku minutu u kojoj se srce zaustavi iznad kritične granice, smanjujete protok krvi, što dovodi do potencijalne ozljede mozga. Čak i da preživi, može izgubiti neke normalne sposobnosti.

Unuci su se molili
Usred Jimovog kritičnog stanja, preko 100 članova crkve okupilo se zajedno kako bi štovali Boga i molili. Tri sata su slavili Boga i izjavljivali da “nijedno oružje stvoreno protiv njega neće uspjeti”.

Jim nije reagirao danima unatoč liječničkoj simulaciji. Ali crkva je nastavila vjerovati u Božju vjernost i nastavila se moliti za njega.

Jednog jutra Pam je primila vijest da njezin suprug ima oštećenje mozga. Stoga su se Justin, njihov sin i unuci pripremili oprostiti se od Jima jer bi to mogao biti posljednji put da vide svog djeda. A kad su posjetili Jima, unuci su položili ruke na njega i molili se. Odjednom je otvorio oči.

Cijela soba svjedočila je čudu da su čak i liječnici i medicinske sestre plakali zbog onoga što se dogodilo. Svatko je svojim očima vidio čudesnu silu Božju.

saharica247