URADITE OVE 2 STVARI I SREĆA ĆE ODMAH POKUCATI NA VAŠA VRATA: Život Će Vam Se Promijeniti Na Bolje

Uncategorized

URADITE OVE 2 STVARI I SREĆA ĆE ODMAH POKUCATI NA VAŠA VRATA: Život će vam se promijeniti na bolje

Svi maštamo, sanjamo o nekim željama, težimo da ih ostvarimo, ali stručnjaci smatraju da je sve uzalud bez jedne stvari. Oni misle na zahvalnost.

Univerzum jasno poručuje, kako biste dobili više, morate se zahvaliti za ono što imate sada. Budite zahvalni na svemu što je već dato i daće vam se. Ako mislite da nemate na čemu da budete zahvalni, to je velika i toksična zabluda.

Zahvalite se na Suncu, na prirodi u kojoj uživajte, na domu u kojem živite, prijateljima, porodici, partneru, na ljudima koji vas podržavaju, na poslu, na čistom srcu, na zvuku ptica koji vas umiruje… Zahvalite se na svakoj lijepoj uspomeni koju imate, na lekcijama koje su učinile da budete još bolji, na znanju koje ste stekli i koje širite. Svakog jutra i svake večeri recite “Zahvalna sam na…” i počnite da nabrajate stvari, ljude i okolnosti.

Kada vežbamo zahvalnost, snovi se brže ostvaruju, događaju se čuda koja priželjkujemo. Nemojte samo žaliti za stvarima koje nemate i govoriti šta vam nedostaje, već počnite da se fokusirate na ono što imate, negujte zahvalnost i očekujte sjajne stvari.

Ako sve ovo učinite, osjetićete da se napetost smanjuje, život postaje lakši i radosniji, a želje se lakše i brže ispunjavaju. Kroz zahvalnost ne privlačite samo ostvarenje želja, već se osjećate bolje, pojačavate optimizam i samopouzdanje, posmatrate svijet sa pozitivnije strane, prenosi Krstarica.

,,Nećete biti srećni sa većim stvarima (ili više stvari) dok ne postanete srećni sa onim što već imate”, navela je autorka Viki King.

novi.ba