NAKON TRI SINA, HTJELI SU ČETVRTO DIJETE, A DOČEKALO IH NAJVEĆE IZNENAĐENJE

Zanimljivosti

Courtney i Eric Waldrop imali su tri sina i htjeli su četvrto dijete. No, nakon što je saznala da je trudna, dočekalo ih je iznenađenje kakvo se rijetko događa. Naime, Courtney nije čekala jednu bebu, nego njih šest!

“Ako me pitate kako sam se osjećao kad sam saznao da ćemo imati šestero djece, mislio sam da će to biti nemoguća situacija. Ne kažem da nam nije teško, ali nekako se prilagodiš i napraviš da funkcionira. To je nova normala, ludo je, dođem s posla i prije nego se okrenem, već je ponoć”, rekao je Eric za TODAY.

Ovaj par zajedno je 22 godine, a u vrijeme kad su pokušavali dobiti četvrto dijete, imali su troje djece: tada devetogodišnjeg Saylora i petogodišnje blizance Walesa i Bridgea. A onda su dobili šestero djece: tri dječaka i tri djevojčice (Tag, Layke, Blue, Rivers, Rawlings and Rayne) koji su na svijet došli u prosincu 2017.

BRINUTI O ŠEST BEBA NIJE LAGANO, NO OSJEĆAJU SE IZNIMNO BLAGOSLOVLJENO
Brinuti o šestero novorođenčadi odjednom nije bilo lagano. “Volimo smo svaku minutu našeg života, ali nije to mala stvar, hranjenje po rasporedu. No osjećam se iznimno blagoslovljeno da su bebe počele spavati po noći kad su imale četiri mjeseca. Tako da smo se Eric i ja mogli naspavati i preživjeti sve to”, rekla je Courtney.

Višeplodne trudnoće poput ove su rizične, ali i jako rijetke. Prema Centru za kontrolu i prevenciju bolesti, od četiri milijuna porođaja u SAD-u u 2015. samo 24 bile su petorke ili više.

Zato su ovi roditelji odlučili snimati vlastitu seriju koja se emitirala na TLC. “Želimo pokazati svijetu što je Bog napravio za nas i koliko smo blagoslovljeni ovom situacijom”, rekli su, a njihove dogodovštine možete pratiti na Facebooku i Instagramu, prenosi Missmama.

novipocetak.com