(VIDEO) Ukrala Na Sahrani PRSTEN Od Preminule Bake: Pet Godina Kasnije, Sudbina Ju Je Brutalno Kaznila

Zanimljivosti

(VIDEO) Ukrala na sahrani PRSTEN od preminule bake: Pet godina kasnije, sudbina ju je brutalno kaznila

Melani Herts (37) iz Odese u Teksasu šokirala je javnost pre pet godina kada je na sahrani bake Luiz Hiks (88) prišla kovčegu i s njene ruke je skinula prsten. Hertsova se posle ovog skandala o kojem je tada pričao ceo Teksas posvađala trajno sa familijom, kojoj je hladnokrvno rekla da “baki prsten više neće trebati”.

Da cela stvar bude gora, Hertsova je tada umesto da sačuva, prodala prsten dobivši za njega 7.000 dolara. Pet godina kasnije, sve joj se vratilo. Melani Herts jedva je preživela koronavirus zbog koga je osam dana bila na respiratoru.

Jedina osoba s kojom je održavala prethodno kontakt u bolnici bio je njen muž, dok je familiji bilo maltene svejedno šta će se s njom dogoditi. Iz bolnice je izašla u januaru mesecu i 16 dana kasnije, na ulici su je napali sitni kriminalci. Pretukli su je i ukrali, pazite sad – njen venčani prsten!

“Sve se u životu pre ili kasnije vraća. Ne možete da uradite ono što je uradila ta žena u kapeli, a da nikada za to ne budete kažnjeni”, rekao je jedan od policajaca u Odesi koji je bio prisutan na sahrani Luiz Hiks.

(objektiv.rs)