Najemotivniji nastup u “Zvezdama Granda”: Ja sam mu jedina podrška, umrli su mu majka i otac

Showbizz

Ja sam mu baka sa majčine strane, a on nema ni oca ni majku, ja sam mu jedina podrška, rekla je Bojanova baka.

U sinoćnoj emisija “Zvezde Granda” nastupao je dvadesetdvogodišnjak Bojan Ilievski. On je pjevao numere “Sin” Šerifa Konjevića i “Pjesma” Šabana Šaulića, te osvojio simpatije žirija koji ga je nagradio sa šest glasova. Bojanova baka, koja je bila u sobi emocija, se najviše obradovala tome, te se emotivnim riječima obratila svima.

Ja sam mu baka sa majčine strane. On nema ni oca ni majku, ja sam mu jedina podrška. Umrli su mu i otac i majka – rekla je sa knedlom u grlu, nakon čega nije mogla da zaustavi suze.

Moglo se vidjeti da se i Bojanu steglo grlo, a suze su same krenule, a u tom trenutku rame utjehe mu je pružila voditeljica Sanja Kužet.

Nakon toga je uslijedio aplauz podrške od strane publike, ali i članova žirija.

Baka je donijela sreću, šest glasova, pa to je super. Ovo je respektabilno – istakao je Saša i uspio da mu izmami osmijeh na lice.

Saša Popović je pružio riječi podrške mladom Bojanom, te istako da je ovo jedan od najemotivnih trenutaka u historiji “Zvezda Granda”.

Specifična je situacija, ali Bojane vidi “Zvezde Granda” su jedna velika porodica, prema tome dobio si tu jednu veliku porodicu, mnogo prijatelja, trudi se i čestitamo ti što si prošao u drugi krug – objasnio je Popović, nakon čega je mladić konačno nabacio osmeh na lice i sa velikim ponosom napustio Grandovu scenu spreman da krene u ostvarenje svog najvećeg životnog sna.

Avaz