Predsednik Vučić pokazao emotivnu stranu: „Danas je rođendan mom prvencu Danilu – Prvi bez majke“

Region

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u braku je sa Tamarom sa kojom ima sina Vukana. Iz prethodnog braka sa novinarkom Ksenijom Vučić ima dvoje odrasle dece: sina Danila i ćerku Milicu. Oni su 29. januara ove godine ostali bez majke koja je imala samo 54 godine.

Deca su teško podnela gubitak majke. Danilo je bio posebno vezan za majku, živeo je sa njom i očekivao sam takvu reakciju. Milica je teže podnela nego što sam očekivao, ona je supermen u familiji i jača je od svih nas. Iznenadio sam se koliko ima emocija iza te njene ljušture, baš je teško podnela. Ja ću morati da im budem bolji tata nego što sam bio, moraću da im zamenim majku, videću koliko ću uspeti u tome. Pregrmeće oni to i biće uspešni i pristojni ljudi“, rekao je tada predsednik Vučić.

Skoro godinu dana kasnije, bol i dalje ne prestaje, ali život mora da ide dalje, te se predsednik Vučić povodom Danilovog rođendana oglasio na Instagramu:

„Danas je rođendan mom prvencu Danilu. Prvi mu je rođendan bez majke. Voli te tata, sine, i da si srećan i zdrav”, napisao je Aleksandar Vučić na svom zvaničnom profilu, uz zajedničku fotografiju sa sinom, a više hiljada pratilaca pridružilo se čestitkama i izrazilo najlepše želje za Danilov rođendan.

 hellomagazin.rs