Djevojčica (10) učinila nešto predivno za majku koja je iznenada dobila trudove

Zanimljivosti

Hrabra 10-godišnja djevojčica učinila je nešto predivno za majku koje je iznenada dobila trudove.

30-godišnja mama Viola Fair bila je kod kuće kada su iznenada krenuli trudovi, tri tjedna prije termina. Nije bilo vremena do bolnice i morala je roditi kod kuće. Njezina kći, Miracle Moore, uskočila je i pomogla mami da porodi dijete uz pomoć djelatnika službe 911.

Pomagala majci pri porodu
Miracle je 11 minuta dugom razgovoru smireno slijedila upute službenika Stranghoenera. Ne ispitujući ništa, radila je kako joj je rečeno. Aplaudira joj se zbog smirenosti, unatoč godinama, u vrlo napetoj situaciji kao što je porod.

“Slijedila je sve moje upute i napravila je nevjerojatan posao”, rekao je Stranghoener. “Nekoliko minuta kasnije, u kući smo dobili još jednu djevojčicu.”

Majka Viola kaže da je Miracle zgrabila svoju malu sestricu nakon poroda, umotala je u ručnik i trljala joj leđa kako bi zaplakala. Jako je zahvalna svojoj kćeri što joj je pomogla.

Hitna pomoć je ubrzo stigla i majka i beba su prevezeni u bolnicu na daljnju medicinsku skrb. Sada su na sigurnom i zdrave su

.

Sve je prošlo savršeno”, rekla je bolničarka. “Svatko je odigrao svoju ulogu. Ona je super hrabra za ono što je učinila.”

Više o ovom događaju možete pogledati u videu u nastavku.

Miracle Moore nagrađena je za svoje hrabre akcije i uručena joj je “posebna potvrda” i priznanje koje dobivaju pružatelji usluga hitne medicinske pomoći kada pomažu oko poroda na terenu.

Nakon što je prošla kroz cijelu muku pomaganja majci pri porodu, Miracle razmišlja o mogućnosti da nastavi liječničku karijeru, no trenutno je usredotočena samo na to da prvo završi četvrti razred.

novizivot.net