Vrijeđali su ga zbog boje kose, a njegova reakcija je mnogima slomila srce

Zanimljivosti

Jedna je majka morala slušati kako joj sina vrijeđaju zbog boje kose. Uvrede su bile šokantne, a njegova reakcija je mnogima slomila srce.

Lauren je bila u autobusu sa svojim trogodišnjim sinom Noah kada su kraj njih sjeli neki tinejdžeri i počeli ismijavati Noahinu riđu kosu.

Uvrede su bile šokantne, a netko je od njih rekao i „Mrzio bih da mi dijete ima riđu kosu, ubio bih ga“ te „sva djeca sa riđom kosom trebaju ravno u domove.“

Iako Naoh ima 3 godine, razumio je što govore. Bio je uzrujan i počeo je ispitivati mamu zašto nema plavu kosu kao svoj brat Charlie.

Mama Lauren je na Facebooku objavila poruku koja je postala viralna:

„Nije me pitao zašto ljudi ne vole njegovu kosu. Pitao me mogu li ju promijeniti njegovu da bi se ljudima svidjela. Svaki put mi se srce slomi kada me to pita. Nije u redu da se nekog maltretira zbog boje kose, ni sada ni ikada.

VIDI OVO: Zlostavljali su ga u školi zbog velikih prednjih zubi: Nakon pet godina sve se preokrenulo!

To je toliko utjecalo na Noah, nije u redu. I ja imam prirodno riđu kosu i sjećam se kako su me zlostavljali dok sam odrastala, ali ne u toliko ranoj dobi kao što je tri godine.“

Lauren želi ispriku od odgovornog tinejdžera i kontaktirala je školu kako bi ju Noah dobio.

Laurenino je iskustvo samo kap u moru zlostavljanja koje se događa svakog dana. Važno je da se takvi događaji ne ignoriraju nego da se spriječe od najranije dobi.

novizivot.net