Bruno Petković došao je kod Ive Šarić na intervju, a onda su se zaljubili: Zajedno su tri godine

Region

Iva je krajem 2019. godine dobila za jedan zadatak – napraviti priču, razgovor s najpoželjnijim nogometašem u Hrvatskoj, a ostalo je povijest – njihove ljubavne priče

Krajem 2019. tada novinarka Iva Šarić (33) dobila je zadatak da napravi poseban intervju s Brunom Petkovićem (26), koji je u to doba bio jedan od najpoželjnijih nogometaša u Hrvatskoj.

Navodno je upravo tada među njima zaiskrila ljubav te su ubrzo viđeni zajedno na večerama i zabavama. S društvom ga je upoznala na proslavi svog rođendana.

U travnju prošle godine dobili su sina Adriana. Njemu je to prvo dijete, a Iva iz braka s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom (42) ima još dvojicu sinova, Carlosa i Leona. S Lekom je u braku bila od 2012. do 2017. godine.

No, čitava obitelj slaže se odlično. Na krštenju sina bili su i njezini sinovi iz prvog braka, Carlos i Leon Leko te bliski prijatelji para.

Za prvi rođendan sina Adriana ponosni su roditelji pripremili raskošnu proslavu. Ukrasili su sve u plavim tonovima te dodali raskošnu tortu i predivne ukrase u stilu teme – pastelne plave.

Adrian je imao dvije torte, jednu klasičnu plavu na kojoj je pisalo ‘Volimo te’ i šarenu na dva kata s figuricama životinja.

I Bruno ima ljubavnu prošlost – prije Ive bio je u vezi s Teom Slavicom, također manekenkom. U listopadu 2019, su prekinuli te nisu komentirali vezu za javnost.

Sada je Iva velika podrška karijeri jednog od naših najboljih nogometaša.

24sata.hr