Šok Odluka Milana Stankovića: Napušta Skroz Estradu, Odlučio Da Se Bavi Poljoprivredom! Kupuje Imanje I Ovo Će Da Sada I Uzgaja!

Showbizz

Šok odluka Milana Stankovića: Napušta skroz estradu, odlučio da se bavi poljoprivredom! Kupuje imanje i ovo će da sada i uzgaja!

Pjevač Milan Stanković je riješio da živi mirnijim životom, pa planira da pazari plac nedaleko od Sombora, gdje će pokrenuti uzgoj organske hrane.

Pjevač Milan Stanković (35) riješio je da se skroz povuče sa estrade, a kako Republika saznaje, postaće pravi baštovan! Naime, pjevač je u posljednjih nekoliko godina skroz promijenio stil života, pa sada obilazi manastire i razgovara s duhovnicima, a kako je više puta govorio o tome da je na specijalnim režimima ishrane, sad želi da ima svoj plac na kom će da se bavi poljoprivredom.

– Milan godinama mijenja životne navike, odlasci na sveta mjesta su mu skroz promijenili način razmišljanja, pa se naglo promijenio. Zbog toga sad rijetko snima pjesme, riješio je da se skroz povuče s estrade jer je ta priča oko popularnosti prestala da ga zanima. Nedavno je razgledao placeve u okolini Sombora jer ima u planu da kupi imanje na kom će da uzgaja organsku hranu. Dugo je na režimu koji se zove autofagija, vidio je da mu to prija, pa mu je palo na pamet da sam uzgaja svoju hranu – priča upućen izvor blizak pjevaču.

Stanković ima punu podršku porodice i dragih ljudi jer znaju da je to pametna investicija.

– Milan je već vidio plac s kućom koja mu se dopada, ali je potrebno još mnogo da se uloži da bi se sredilo. Na tom prostoru ima dovoljno mjesta za baštu i bavljenje ratarstvom. Najbitnije mu je što ima mir jer mu u posljednje vrijeme smeta gradska buka. On je prije nekoliko mjeseci bio u pregovorima da snimi duet s Bubom Korelijem i Džalom Bratom, koji su mu radili nekoliko pjesama, ali ih je naprasno pozvao i rekao da ipak više neće ništa da snima – priča izvor.

– Milan je sad skroz druga osoba. Generalno se udaljio od ljudi. Najviše vremena provodi s porodicom i bliskim prijateljima. Mnoga prijateljstva koja je imao na estradi je prekinuo, rijetko ko telefonom može i da ga dobije. Neki pričaju da hoće da se zamonaši, ali to je svakako njegov izbor.

kurir.rs