Vojnik je otišao na odmor da upozna svoju novorođenu ćerku, UŠAO JE U BOLNICU i zaledio se u mestu! (FOTO)

Zanimljivosti

Džejk i Čelzi Ozborn saznali su u septembru da će se njihov život promeniti, a vesti su bile jako uzbudljive.

Kao žena vojnika, Čelzi se navikla da njenog muža nema tu na važnim događajima u porodici. Meseci su prolazili i Čelzi se nadala da će Džejk uskoro doći kući – ovog puta zbog nečega jako bitnog

amo mesec dana nakon što su saznali da će postati roditelji, Džejk je morao nazad na posao. Nažalost, očekivao je da ga neće biti mesecima.

Džejk je svaki dan mislio o tome koliko se njegova žena trenutno bori, a njega nema tu. Kako se bližio termin porođaja, bilo je jasno da on neće doći na vreme i da neće biti uz Čelzi.

Umesto toga, Čelzi je bila jaka i planirala je porođaj bez njega, ali uz podršku njegove sestre i svoje porodice. Odjednom mu se javio njegov komandir i bez znanja o celoj situaciji, imao je dobre vesti za njega.

Rečeno mu je da spakuje svoje stvari i da može ići kući…

Za samo dva dana bio sam u avionu,” rekao je Džejk.

Na putu kući, Džejk je dobio poziv od Čelzi koji je okrenuo ceo njegov svet naopako – što je razlog kako je reagovao kada je došao u bolnicu.

Sa suzama u očima, Čelzi je dala bebu Džejku u ruke po prvi put i zaista je to očaravajući trenutak. Prelepo je videti da je ova porodica ujedinjena nakon toliko meseci.

virealno.com