Djevojčica (9) uspjela pobjeći od otmičara s bratom u naručju

Zanimljivosti

Nyla Prentiss (9) pobjegla je od otmičara i trčala kroz mračne ulice Las Vegasa sa svojim mlađim bratom u naručju.

Nylina mama, Karen Quinn, upravo je izašla iz automobila kako bi upotrijebila bankomat u trgovini, ostavivši Nylu i sina Kinga, koji ima 11 mjeseci, u automobilu. Tada je do automobila dotrčao muškarac sumnjivog izgleda i pokušao otključati vrata.

Oteo automobil s djecom
Karen je izašla iz trgovine i verbalno se sukobila s čovjekom koji je pokušavao provaliti u automobil. Iako su vrata automobila bila zaključana, otključala su se jer je tehnologija u automobilu osjetila ključeve kada je vlasnica prišla bliže.

Čovjek je odmah uskočio i odvezao se s djecom unutra. Bespomoćna majku ostala je u panici i želji da vrati svoju djecu.

Objašnjavajući situaciju u automobilu, Nyla je rekla da nije bila sigurna što učiniti ili reći, jer nije željela umrijeti. Štoviše, unutra je bio i njezin mlađi brat.

Djevojčica je molila čovjeka da je pusti. “A ja sam rekla: ‘Molim vas, gospodine, pustite nas iz auta’”, rekla je Nyla. Muškarac je tada zaustavio auto i naredio joj da izađe.

“Jedina stvar za koju sam se brinula bio je moj mlađi brat. I tako sam pokušala zgrabiti svoje cipele, no on mi nije dopustio. Rekao je: ‘Evo, izlazi.’”

Djevojčica se u bijegu ozlijedila
Prestravljena djevojčica trčala je otprilike pet blokova, bosa u mračnoj ulici, natrag do trgovine gdje je zadnji put vidjela majku. Ozlijedila je stopalo pri udaru o kamen, a bubreg joj je natekao od nošenja brata, jer ima bubrežnu bolest.

Nyla se tresla i bila je u suzama kad je napokon stigla do trgovine. Udomilo ju je osoblje trgovine.

U nastavku možete poslušati što je djevojčica rekla o ovom strašnom događaju.

Policajci su ubrzo stigli u trgovinu i Karen se ponovno našla sa svojom djecom. Kad ih je ugledala, pala je na pod i zahvalila Bogu što joj je sačuvao djecu.

Zbog pokušaja otmice, Nyla ne može spavati i stalno je u pratnji majke.

U međuvremenu je ukradeni automobil pronađen nepopravljivo oštećen. Bogu hvala što je sačuvao ove male živote.

novizivoz.net