PEVAČ IMA PARKINSONOVU BOLEST, A OSTVARIO ŽIVOTNI SAN: Pokazao Svima Koliko Je Jak Na Sceni, Pa Otkrio Detalje Borbe Sa Zdravljem!

Showbizz

PEVAČ IMA PARKINSONOVU BOLEST, A OSTVARIO ŽIVOTNI SAN: Pokazao svima koliko je jak na sceni, pa otkrio detalje borbe sa zdravljem!

Takmičar Dejan Rajčić (47) iz Aleksandrovca prijavio se za učestvovanje u emisiji “Nikad nije kasno” sa ciljem da konačno ostvari svoj najveći životni san. U tom poduhvatu ga nije sprečila čak ni opaka bolest sa kojom se bori već jedanaest godina.

Dejan otvoreno priča o problemima sa kojima se susreo od kada je saznao da boluje od Perkinsonove bolesti, ali s obzirom da je veliki borac, veteran ne dozvoljava da ga zdravstveni problemi ometaju u svakodnevnom životu, te je imao jaku poruku za sve ljude koji se bore sa sličnim problemom.

– Ja sam se baš zbog toga i prijavio, da pokažem ljudima da mogu i imam želju za uspehom. Veliki sam borac i ne predajem se lako. Poručujem svima da je bitno biti borac, pedeset posto je iz glave, a pedeset posto su lekovi. Život ide dalje, nema odustajanja – poručio je Dejan.

S obzirom da se takmičar već dugi niz godina bori da pobedi bolest, jedna od želja mu je bila da se pojavi u emisiji “Nikad nije kasno” i na taj način svetu, ali i sebi dokaže da poseduje neverovatnu unutrašnju snagu i volju za životom.

– Imao sam tu želju da se pojavim i da ljudima pokažem da ja to mogu, hoću i da sam uspeo na neki način, bez obzira na zdravstvene probleme. Zadovoljan sam nastupom, sve je proteklo u najboljem redu – rekao je Rajčić.

S obzirom da je bio deo emisije, sve je zanimalo kada upravo ovu rečenicu Rajčić sam sebi izgovori.

– Iskreno da vam kažem, u životu nikad nije kasno ni za šta, uvek ima nade. Ja sam se prijavio davno za ovu emisiju i mislio sam da neću biti ovde, ali evo me. Želja mi je ispunjena – završio je Dejan.

Kurir.rs/Grandonline