Požar je zahvatio kuću u kojoj je bila beba, a reakciju njezine pokojne majke nitko nikada neće zaboraviti

Zanimljivosti

Požar je zahvatio bakinu kuću u kojoj je bila beba. Brza i nevjerojatna reakcija njezine pokojne majke je uistinu zadivljujuća.

Svaka će majka reći da bi učinila sve za svoje dijete.

Možemo vidjeti koliko su majke nesebične u svakodnevnom životu, od toga što ostaju dugo budne da hrane svoje bebe, do toga da osiguraju zdrava i ukusna jela svojoj djeci čak i ako to znači da će žrtvovati hranu za sebe.

Majke bi doslovno učinile sve za svoju djecu, a kada su suočene s odlukom života ili smrti njihova odanost djeci zaista cvjeta. U ovom slučaju, posljedice su bile tragične i jako teške.

Shelby Ann Carter, 21-godišnja žena iz Wyominga, rodila je svoju predivnu djevojčicu u siječnju 2017. godine. Shelby i njezin partner bili su oduševljeni što su postali roditelji, a nova je majka odmah zavoljela roditeljstvo te je bilo kao da je to radila cijeli svoj život.

Od trenutka rođenja, beba je postala Shelbyn cijeli život te bi sve dala za nju.

Tragedija u bakinoj kući
Na žalost, teška tragedija se zbila u kući Shelbyne majke gdje je živjela s bebom. Bilo je do 30.1., nedugo nakon što je beba rođena, a kuća je krenula gorjeti.

Vatra je bila brza i jaka, a sobe su se uskoro ispunile dimom. Nije bilo izlaza te je Shelby znala da mora brzo reagirati.

Dok su dim i vatra okruživali majku i bebu, Shelby je očajnički pokušala spasiti život svojoj kćeri.

Kada je shvatila da nema načina da izađe iz kuće, herojska mama je brzo stavila bebu u sjedalicu za automobil, te je kao zadnju opciju da ju spasi, ispustila sjedalicu s prozora na drugom katu. Shelby je tada obavio dim te je preminula.

Svjetlo u tami

Vatrogasci su se trudili primiriti vatru, ali je bilo prekasno kada su došli do Shelby. No, jedno je maleno svjetlo sjalo u toj tami. Shelbyna je beba preživjela i to zahvaljujući majčinoj ljubavi i snalažljivosti.

„Dobra vijest je da je beba kod kuće i jako joj je dobro“, rekao je šerif Steve Sloan.

Stanovnici Wyominga su jako žalili malenu djevojčicu koja je ostala bez majke te su se okupili na bdijenje. Uskoro je skupljeno gotovo 40 000 dolara.

Grad se okupio oko obitelji koja je bila utješena jer je Shelbyno posljednje djelo bilo spasiti svoju bebu. Shelby je prozvana herojem, a njezina će uspomena zauvijek živjeti.

Nitko nikada neće zaboraviti žrtvu koju je Shelby napravila da spasi život svoje kćeri.

„Nevjerojatno je što je uspjela dovoljno se sabrati da spasi svoju bebu… rekla bih da je pravo čudo što je sve tako prošlo“, rekao je vatrogasac iz lokalne vatrogasne postaje.

Da, to jest čudo. Shelby je svima pokazala kakva je bila majka – dobra, nesebična i voljna dati sebe za svoje dijete. Sigurni smo da će njezina kćer odrasti sa saznanjem da je njezina majka bila divna osoba.

novizivot.net