NEMA VIŠE DRUGA MOG, NEMA VIŠE UZEO GA BOG: Ovo je Drago koji je sa suprugom poginuo na PUTU ZA TUMANE! Potresne reči prijatelja

Crna hronika

Prijatelji bračnog para Draga Đurića (54) i Jele Đurić (51) iz Melenaca koji su poginuli u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada je na njih naleteo “reno laguna” koju je vozio Dejan D. (42) koji je bio pod dejstvom alkohola, opraštaju se od njih na društvenim mrežama.

Podsetimo, saobraćajna nesreća dogodila se u nedelju ujutru kada su supružnici Đurić krenuli u manastir Tumane na magistralnom putu između Zrenjanina i Melenaca, u blizini skretanja za Elemir.

Bračni par bio je u automobilu “opel astra” kada je na njih, iz suprotnog pravca naletela siva “reno laguna”, kojom je upravljao Dejan D. (42). Njemu je alko-testom utvrđeno 1,13 promila alkohola, nakon čega je uhapšen i pritvoren na 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Prijatelji tuguju za bračnim parom koji je tragično izgubio život i iza sebe ostavio jedinicu.

– Nema više druga mog, moga druga jedinog, nema više uzeo ga Bog. Nikad više ja i ti nećemo se opiti – napisao je prijatelj Draga Đurića uz njihovu zajedničku fotografiju, zatim je objavio još nekoliko slika:

– Juče smo sedeli zajedno danas, danas te više nema. Bio si mi kao otac, brat, kum. Hvala ti na svemu što si učinio za mene. Počivaj u miru Tuto moj dobri i neka te anđeli čuvaju.

Ispod ovih objava samo su se nizali potresni komentari.

– Večna im slava. Iskreno saučešće porodici. Neka ga anđeli čuvaju i laku mu zemlja, bio je veliki čovek, vredan, pošten i najbolji – piše u nekim od komentara.

Prijateljica bračnog para se takođe, oprostila od njega na društvenoj mreži Fejsbuk.

– Neka neko napiše da sam pogrešno obaveštena da je moj veliki prijatelj Drago Đurić, kao i njegova supruga nastradali na putu Melenci – Zrenjanin… Daj Bože, da je greška – napisala je neutešna žena, a ispod njene objave samo su nizali komentari

Počivajte u miru dragi naši. Ko zna koja je ovo po redu saobraćajna nesreća, gde stradaju nedužni ljudi zbog pijandura i narkomana… Pu, mamicu vam j**em.. Počivajte u miru čika Drago vi i vaša supruga – stoji u jednom od komentara.

Inače, prema rečima meštana ovog banatskog sela, bračni par Đurić zaputio se u manastir Tumane, a kasnije su planirali da posete ćerku, koja živi i radi u Novom Sadu.

(Kurir.rs)