ONA IMA 56, A ON 19 GODINA I SAD PLANIRAJU BRAK: Upoznali Su Se Kada Je On Imao SAMO 10 GODINA I Među Njima Se Razvila LJUBAV!

Zanimljivosti

ONA IMA 56, A ON 19 GODINA I SAD PLANIRAJU BRAK: Upoznali Su Se Kada Je On Imao SAMO 10 GODINA I Među Njima Se Razvila LJUBAV!

Vutičaj Čantaraj (19) upoznao je svoju partnerku Janlu Namuangrak (56) kada je imao samo 10 godina dok joj je pomagao u održavanju kuće severoistoku Tajlanda.

Oni su prvo bili samo prijatelji, a kada je Vutičaj odrastao razvili su osećanja jedno prema drugom. Kako kažu, njih nimalo ne sprečava razlika u godinama od 37 godina, jer se ne stide da pokažu naklonost u javnosti, redovno se ljube i drže se za ruke pred svima. Vutičaj je napomenuo da je njegova verenica poštena i vredna žena, piše “Miror”.

– Divim joj se – poručio je.

Njih dvoje su mesecima krili vezu od porodice i prijatelja, a onda su na početku ove godine rekli istinu i od tada ljubav pokazuju i na društvenim mrežama gde objavljuju zajedničke fotografije i snimke.

Janlu Namuangrak iza sebe ima brak koji je trajao 20 godina i koji joj je doneo troje dece, koja su sva stigla do četvrte decenije života.

– Vutičaj je za mene bio superheroj. Pomagao mi je svaki dan. Onda kada je postao stariji, počeli smo da osećamo naklonost jedno prema drugom. Kada smo rekli ljudima da smo zaljubljeni, mislili su da je to ludo. Moja deca su bila šokirana. Ali zbog njega se ponovo osećam mladom i ostali smo zajedno. Srećni smo. Venčaćemo se – istakla je.

(kurir.rs)