Liječnici su uklonili bebu s aparata za održavanje života, a onda svjedočili Božjem čudu

Zanimljivosti

Liječnici su uklonili bebu s aparata za održavanje života očekujući da će umrijeti. Nakon nekoliko minuta svi su svjedočili čudu.

Obitelj se spremala oprostiti se kada su liječnici otišli ukloniti aparate koji su održavali na životu njihovog bolesnog dječaka. Ali čudotvorna beba Karson Jax Hough je počela samostalno disati!

Stvari su krenule na loše kada je Chelsea Hough rodila Karsona Jaxa u 36. tjednu trudnoće. Iako je porođaj bio brz i otkucaji srca dječaka bili su snažni tijekom poroda, sve se promijenilo nakon što je ušao na svijet.

Odjednom je Karsonovo srce stalo. Nakon što su dijete položili na majčine grudi, njegovo srce je ponovno počelo kucati. No ubrzo mu je puls ponovno bio slab i liječnici su otkrili niz zdravstvenih problema. Stavili su Karsona Jaxa na održavanje života i izvršili hrpu testova i evaluacija.

Mnogo je pitanja bilo oko uzrokova bolesti ovog dječaka, ali liječnici su na kraju utvrdili da je jedina opcija uklanjanje s aparata za odražavanje na životu.

“Jedini način da se opiše ono što se dogodilo jest da je ovaj prelijepi dječak pretrpio dva vrlo rijetka traumatska stanja koja su potpuno nepovezana jedno s drugim. Jedno je nepoznato u pogledu uzroka”, napisala je dječakova slomljena baka, Lisa Hough.

Liječnici su posumnjali na krvarenje u dječakovu lijevom temporalnom režnju, zajedno s dijagnozom neketotičke hiperglikemije (NKH). NKH je rijedak genetski poremećaj koji uzrokuje nakupljanje glicina u tjelesnim tkivima. Nakon mnogih dana molitve, Chelsea i njezina obitelj odlučile su ukloniti podršku za život i dopustiti Karsonu da pronađe svoje ozdravljenje na nebu.

VIDI OVO: Molitva za djecu: Za zaštitu i blagoslov djece

Liječnici su se zaprepastili kada su ga skinuli s aparata
Obitelj je zatražila molitvu dok su se spremali ukloniti aparate koje su ga održavali na životu. I kad su se počeli opraštati od Karsona Jaxa Hougha, dogodilo se nešto nevjerojatno. Dječak je unatoč svim prognozama počeo samostalno disati!

“Danas smo svjedočili čudu!!” napisala je Lisa Hough na Facebooku. “Dobili smo 10 minuta nakon skidanja s intenzivne njege i respiratora te su rekli da neće disati sam te da se očekuje da će mu srce stati unutar tih 10 minuta… No Bog i Karson su imali druge planove

Čim su liječnici skinuli Karsona s respiratora, počeo je disati, a njegov puls i razina kisika su se stabilizirali. Počeo je disati, gutati i grcati na usta – sve ono što su liječnici rekli da nikada neće moći učiniti. A blagoslov je potpuno razveselio dječakovu obitelj.

Ova čudesna beba iznenađuje sve svojim napretkom. I dok samo Bog zna njegovu budućnost, Lisa Hough i Chelsea Hough uživaju u blagoslovu svake minute sa slatkim Karsonom Jaxom.

Čudesna beba postaje sve jača
Karson ima još toliko stvari za prevladati, no svaki dan doživljava neočekivana čuda. Nekoliko tjedana nakon što su liječnici uklonili aparate za život, čudesna beba prkosi svim očekivanja. Liječnici su ga čak otpustili iz bolnice i poslali kući s obitelji!

Karson je nastavio napredovati kod kuće. Narastao je do zdrave težine, a njegov puls i razina kisika su stabilni. Njegove razine glicina su dramatično pale, što je nevjerojatno. I dok je pred ovom dragocjenom bebom još dug put, napredovao je daleko iznad svega što su liječnici ikad mislili da je moguće!

novizivot.net