PIJANI JOSIP OKO PONOĆI ‘TURIRAO’ TRIMEROM POD MAJČINIM PROZOROM. PRIVEDEN JE

Zanimljivosti

Josip (34) uhićen je nakon što je oko ponoći mortus pijan pod majčinim prozorom ‘turirao’ trimerom za košnju trave te lupao po vratima.

Prema presudi, on je u rujnu u Babinoj Gredi pod utjecajem alkohola od 3,43 promila nešto prije ponoći “došao na adresu majke ispod prozora s upaljenim trimerom na kojem je nekontrolirano stiskao gas te uzastopno lupao po ulaznim vratima u dvorište i po prozorima i time ju probudio”.

“Potom se majci obratio riječima vičući: ‘Kurvo jedna, je… ti mater, je… te Bog, Isus, otvori kapiju! Je… se sa svima okolo, sa svim susjedima’! To je kod žrtve prouzročilo povredu dostojanstva i uznemirenost, čime je ponovio psihičko nasilje u obitelji”, zaključuje se u presudi.

Majka (60) je odmah pozvala policiju koja je Josipa uhitila te ga pospremila na triježnjenje. Drugi je dan priveden prekršajnoj sutkinji gdje je priznao krivnju.

“Točno je sve… Bio sam pijan i to sam učinio. Prije toga bio sam u selu, kosio trimerom i popio sam previše piva te se napio. Žao mi je zbog toga, svjestan sam da to nije bilo lijepo, obećavam da se neće ponoviti”, skrušeno je iznosio svoju obranu pred sutkinjom.

Na koncu je kažnjen s 3000 kuna (779KM) i mora platiti 200 kuna (50KM) troškova postupka. Kako je dva dana bio u policijskom pritvoru, kazna mu se umanjuje za 600 kuna (155KM) Dobio je i zabranu približavanja, uznemiravanja ili uhođenja majke te joj se ne smije približiti na manje od 10 metara. Mjera će trajati jedan mjesec.

Majka, inače, živi u središtu sela, a sin malo dalje, u naselju poznatom po vikend objektima i turizmu piše Danira

crna hornika.info