Srpska pjevačica je mjesec dana nakon poroda ponovno trudna: ‘Protiv sedme sile se ne može…’

Showbizz

Saznali smo jer sam bila jako prehlađena i čak sam sumnjala na koronu, pa mi je u apoteci kupio test na koronu, neke lijekove i test na trudnoću. Bila sam u šoku, nisam mislila da je moguće, otkrila je pjevačica

Sprska pjevačica Marija Mikić i njen partner Jovan Pantić prije tri mjeseca postali su roditelji djevojčice Đurđe. Iako je Marija rodila prije tri mjeseca, sada je opet trudna, a vijest o prinovi potvrdila je na društvenim

mrežama.

– Nema odmora dok traje obnova! Još jedan dokaz da se protiv 7. sile ne može! Htjeli smo pričekati još malo da podijelimo najbolje vijesti, ali vi ste nas danas iznenadili, pa evo i mi vas! Ljubimo vas i volimo! Pantići +1 – napisala je Mikić.

Za trudnoću je saznala slučajno, misleći prvo da ima koronu, a za Pink.rs je iznijela i detalje trudnoće.

Vidjela sam naslove da sam zatrudnjela tri mjeseca nakon rođenja kćeri, ali zapravo sam zatrudnjela nakon mjesec dana! Već sam u trećem mjesecu trudnoće’, rekla je mlada mama i dodala da će proći kroz dva poroda u manje od godinu dana. Razlika između djece bit će 10 mjeseci’, rekla je Marija i objasnila kako je uopće saznala da je trudna.

– Prije nego što smo saznali, Jovan je išao i govorio ljudima da sam trudna, a ja sam ga ušutkavala jer nisam imala pojma, niti sam mislila da je to moguće tako brzo. Rekao mi je: ‘Znam, osjećam, siguran sam!’ Tako je i bilo. Saznali smo jer sam bila jako prehlađena i čak sam sumnjala na koronu, pa mi je u apoteci kupio test na koronu, neke lijekove i između ostalog test na trudnoću jer je htio dokazati svoju teoriju. I bio je u pravu. Baš sam bila u šoku, dok mi nije došlo u glavu – ispričala je.

Toliko smo se mučili da dobijemo Đurđu, koliko sam lijekova popila, bilo je ružnih stvari, uspona i padova, da stvarno nisam očekivala da ću drugi put ovako lako zatrudnjeti. Vjerojatno je ovaj gore vidio kako se snalazimo, pa je rekao – daj još jednu. Ali Bog svakome daje onoliko koliko može podnijeti. Znam da možemo. Nemam tremu, ali sam vrlo realna i znam da će s dvije bebe biti jako teško, ali spremni smo na to jer nema veće sreće – zaključila je.

Osim toga Marija je otkrila i kako ima osjećaj da će njeno drugo dijete biti dječak.

Inače, Marija je prije prve trudnoće imala dva spontana pobačaja i bilo joj je jako teško.