Ovo je momak iz Goraždevca koji je spasao ženu iz Ibra: Heroj Vladan zaustavio kamion i odmah krenuo ka reci

Region

Na obali su ih sačekali vojnici KFOR-a koji su u međuvremenu došli na mesto nesreće i pomogli da se žena izvuče na sigurno

Jedan od dvojice momaka koji su hrabro i nesebično skočili u Ibar kako bi spasili ženu, koja je prethodno kolima sletela u reku je Vladan Zdravković, momak iz Goraždevca.

 

On se svojim vozilom kretao iza automobila T.L, koja je izgubila kontrolu nadvozilom. Nakon što je video da je njen automobil izgubilo kontrolu i sletelo u Ibar, zaustavio se i pomogao ženi koja se nalazila u vozilu.

Zdravković je zaustavio kamion koji je naišao i zajedno sa vozačem kamiona uspeo da uprkos jakim strujama i hladnoj vodi, iz Ibra izvuče ženu, koja je pokušavala da izađe iz automobila.

Na obali su ih sačekali vojnici KFOR-a koji su u međuvremenu došli na mesto nesreće i pomogli da se žena izvuče na sigurno.

Vladan Zdravković je rekao da je jedan od dvojice momaka koji su skočili u Ibar i kratko rekao da bi uvek postupio na isti način.

Takođe, na snimku koji je objavljen na Youtube kanalu Radio Goraždevac se vidi potopljen automobil u reci u kome se nalazila žena.

(Telegraf.rs)