MAJKA UBIJENE PETRE URADILA OVO: Evo koju je odluku donela Suzana nedelju dana posle smrti ćerke (FOTO)

Region

Suzana B., majka devojčice Petre (3) koju je na brutalan način ubio otac Marko B., na društvenim mrežama uklonila je prezime monstruma, kao i sve njegove fotografije, i podelila svoje slike sa pokojnom ćerkom.

Nesrećna žena, takođe je sa drušvenih mreža uklonila i sve zajedničke slike koje je imala sa Markom B

– Suzana je objavila sliku devojčice iz porodilišta, to je praktično njihova prva zajednička fotografija. Umesto prezimena, sada stoji ime ćerkice, a na profilnoj slici stoji jedna od poslednjih fotografija brutalno ubijenog deteta – objašnjava izvor.

Podsetimo, slučaj koji je potresao Srbiju dogodio se pre sedam dana u Ulici Vojnički trg u Vršcu u stambenoj zgradi. Marko B. udavio je svoju ćerkicu Petru u posudi sa vodom, a potom se obesio. On je, kako smo ranije pisali, pre zločina Suzani, sa kojom nije živeo od aprila, jer ga je prijavila za nasilje, poslao poruku u kojoj joj je najavio šta će uraditi.

Svojoj supruzi je poslao poruku da će Petra i on biti mrtvi. U toku tog dana sa svog telefona nekoliko puta zvao je Suzanu i davao telefon ćerkici da zove majku da dođe kod njih, jer im je mnogo lepo u stanu – navodi izvor i dodaje da je postojala mogućnost da je Marko tako hteo da namami Suzanu i ubije je stanu.

Povodom smrti male Petre u Vršcu je održan protest ispred Centra za socijalni radi, jer veliki broj građana, stručnjaka, ali i majka Suzana, smatraju da su propusti u radu ove, ali i drugih nadležnih institucija, doveli do zločina.

Na protestu je bila i Suzana, koja je jedva stajala na nogama dok su je članovi porodice pridržavali, ali je smogla snage i rekla “da će se boriti da ni jedna majka više ne doživi ono što je onda doživela”. Ona je najavila i da će se potruditi da osnuje fondaciju, koja će nositi ime njene ubijene ćerkice.

– Govorila sam im da će se ovo desiti, niko me nije slušao. Ženama se ne veruje – rekla je Suzana u petak na protestu.

Kurir.rs