Tko je Goran Belošević? Bubnjar benda ‘Pravila igre’ zaintrigirao skupocjenim poklonom za Eciju

Showbizz

Osim glazbe, Belošević se kao dijete počeo baviti tenisom, igrao ga je profesionalno sve do 21. godine. Nastupao je po turnirima diljem svijeta

Goran Belošević (36) potaknuo je raspravu na društvenim mrežama nakon što je objavio fotografiju supruge Ecije Ivušić (36) i skupocjenog automobila, Audija Q3, kojeg joj je poklonio za rođendan. Osim luksuznog automobila, Goran se potrudio i oko sitnica, a to je da registarske oznak imaju inicijale njegove supruge i datum rođenja. Mnogi korisnici su se zbog toga zapitali čime se on bavi.

Zagrepčanin Goran Belošević široj javnosti poznat je kao bubnjar benda ‘Pravila igre’, no to nije jedino čime se ovaj svestrani glazbenik bavi.

Krenimo od početka. Kako piše u njegovoj biografiji na službenim stranicama benda, Goran je rođen 8. svibnja 1985. u Zagrebu. Od malih nogu pokazivao je veliki interes prema glazbi, posebice bubnjevima, što i ne čudi s obzirom na to da dolazi iz glazbene obitelji. Goranov otac i stričevi bili su dio glazbene grupe Bell.

Osim glazbe, Belošević se kao dijete počeo baviti tenisom, igrao ga je profesionalno sve do 21. godine. Nastupao je po turnirima diljem svijeta, a osvojio je titule kao što su seniorski i juniorski prvak Hrvatske. Bio je član i hrvatske reprezentacije u svim juniorskim dobnim skupinama. Zbog ozljede tenisku karijeru završio je 2006. godine i vratio se glazbi.

‘Igrao je i trenirao s imenima kao što su Novak Đoković, Marin Čilić, Rafael Nadal, Thomas Berdych’, piše u biografiji.

Goran je 2014. godine diplomirao na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i dobio titulu magistra ekonomije. Nakon toga, s ostatkom članova, osnovao je grupu ‘Pravila igre’, čiji je danas bubnjar i menadžer.

Belošević se također nije potpuno maknuo iz svijeta tenisa. Danas je direktor muškog teniskog ATP Challenger turnira Zagreb Open. Tamo je i upoznao današnju suprugu Eciju, koja je bila glasnogovornica turnira.

Bivša voditeljica tada je priznala da joj je pomisao da radi na teniskom turniru bila smiješna:

– Ne zato što sam prijedlog smatrala smiješnim, već se jednostavno u tom trenutku nisam mogla zamisliti u takvoj ulozi, pogotovo zato što i nisam neki sportski fanatik. Ali evo, pri kraju smo turnira, mislim da sam se dobro snašla i zahvalna sam direktoru turnira Goranu Beloševiću što mi je pružio priliku da se okušam u nečemu potpuno novom.

24sata