IMA 54 GODINE I IZGLEDA KAO AVION! Bila Je Najpoznatija ČUVARKA PLAŽE, A Sada Će Vam OTPASTI VILICE (FOTO)

Zanimljivosti

IMA 54 GODINE I IZGLEDA KAO AVION! Bila Je Najpoznatija ČUVARKA PLAŽE, A Sada Će Vam OTPASTI VILICE (FOTO)

Iako se Dona uveliko nalazi u šestoj deceniji svog života, ona objašnjava da je tajna njenog dobrog izgleda u nezi kože. Glumica Dona Deriko (54) koja se proslavila ulogom u seriji “Čuvari plaže” sa godinama izgleda sve bolje

Iako se Dona uveliko nalazi u šestoj deceniji svog života, ona objašnjava da je tajna njenog dobrog izgleda u nezi kože.

– Rodila sam dvoje dece. Mršavila sam, gojila se… želela sam ponovo da izgledam lepo i sigurno u sebe – rekla je ona pre nekoliko godina.

Glumica priznaje da voli komplimente na račun svog fizičkog izgleda, ali to ponekad može da bude kontraproduktivno za nju, jer postaje meta raznih kritika društva i podrugljivih komentara.

Dona je jednom prilikom doživela i javni linč preko društvenih mreža, jer je ponosno objavila slike u bikiniju Međutim, ružne reči i loša narav mnogih njenih pratilaca nisu doprli do njenih ličnih stavova, te se nije libila da im oštro odgovori.

– Dozvolite mi da vam kažem nešto što bi vas moglo iznenaditi – ja zapravo mogu da nosim i mogu da radim šta god želim – rekla je Dona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by toofab (@toofabnews)

(espreso.co.rs)