FOTO Velika tuga u Mostaru: Pokopali članove obitelji Krstić

Region

Nesreću je preživjela samo trogodišnja kći, dok su Roberto (9), Boris i Marijana preminuli. Stanje trogodišnjakinje je stabilno, iako je zadobila teške tjelesne ozljede koje su još uvijek opasne po život

U Mostaru je danas pokopano troje članova obitelji Krstić koji su stradali u prometnoj nesreći u subotu navečer nedaleko od tog grada.

esreću je preživjela samo trogodišnja kći, dok su Roberto (9), Boris i Marijana preminuli. Stanje trogodišnjakinje je stabilno, iako je zadobila teške tjelesne ozljede koje su još uvijek opasne po život – poručili su iz SKB Mostar.

Podsjećamo, strašna prometna nesreća bila je u subotu na magistrali kod Mostara. Poginulo je četvero, troje članova obitelji Krstić u Renaultu i hercegovački tajkun Mate Primorac (46) u BMW-u, za kojeg sumnjaju da je skrivio nesreću

Kako prenose BiH mediji, sumnja se da se Mate utrkivao s Mercedesom i drugim BMW-om. Prvo je udario u Mercedes koji je vozio Mile Doko (31), sin hercegovačkog tajkuna, a potom u BMW kojim je upravljao L.Š. (22).

Nakon toga se zabio u Renaultu u kojem je bila četveročlana obitelj Krstić. BiH mediji prenose kako su Primorac i Doko zajedno bili na proslavi krštenja i da je Doki izmjereno 2,5 promila.

24sata.hr