MUVA ME OŽENJENI INSTRUKTOR VOŽNJE, 20 GODINA JE STARIJI OD MENE! Srbi Pobesneli Zbog Ispovesti Ove Devojke: A Ti Si Mi Sva FINA

Zanimljivosti

MUVA ME OŽENJENI INSTRUKTOR VOŽNJE, 20 GODINA JE STARIJI OD MENE! Srbi pobesneli zbog ispovesti ove devojke: A ti si mi sva FINA

Jedna devojka iz Srbije objavila je na društvenoj mreži Redit svoje iskustvo s instruktorom vožnje, a njena priča povela je ogromnu raspravu u komentarima. Ona je naime u svom postu otkrila da joj se udvara njen instruktor vožnje koji je pritom oženjen i 20 godina stariji od nje. Kako je navela, nikada mu nije dala povoda, mada su mišljenja korisnika potpuno podeljena. Dok jedni smatraju da je vodio normalnu komunikaciju, drugi joj veruju.

“Instruktor vožnje s vremena na vreme pomene da ima ženu u toku vožnje, da li je pretpostavio da mi se sviđa, pa mi stavlja do znanja da je zauzet? Čovek je stariji 20 godina od mene, zaista nisam imala takve namere. Samo sam bila fina i ljubazna, nisam davala nikakve znakove da mi se sviđa”, napisala je u objavi.

Ispod njene priče usledili su mnogobrojni komentari, većinom od strane muškaraca, koji pretežno nisu stali na njenu stranu. Ovo su neki od komentara koji su se izdvojili:

“Izgleda da one silne kandidatkinje koje je moj ludi instruktor poznavao i o kojima je pričao, nisu bile lovačke priče…”.

“U kom kontekstu je spominje? Da li je to nešto u stilu: ‘Nemoj molim te da udariš u onu banderu, imam ženu i decu?’ ili više: ‘Mislio sam da ne postoji veći antitalenat za vožnju od moje žene’?”.

“Čovek priča o svojoj ženi, što ti razmišljaš deset koraka unapred šta je on pomislio da si ti pomislila?”.

“Možda želi da kaže da te razume na neki svoj način, da razbije stigmu o instruktorima (teško), da te opusti, mada ne mora da znači. Kuliraj sve i samo slušaj i uči za šta si došla. Nek priča šta hoće, ako ti kad zasmeta, samo ga pitaj ‘Kakve to veze ima sa današnjim časom?’. Brzo ćeš ga vratiti u red, brzo će promeniti ton, brzo će se setiti kojim se poslom bavi i na taj način uspostavljaš granicu”.

“Sigurno mu je muka više od napadnih 20-godišnjakinja koje samo žele da ga seksualno iskoriste, pa sad mora stalno da pominje svoju ženu jer burma na prstu nije dovoljno vidljiva. U potpunosti ga razumem, nije lako biti tretiran non stop kao seksualni objekat, i mi muškarci smo emotivna bića”.

“Izgleda da je tebe to što ima ženu pogodilo, čim se nama žališ”.

“Je*em ti život, ove žene stvarno misle da se sve vrti oko njih, ne može muškarac ni kežual konverzaciju da ima”.

“Verovatno si očajno loš vozač, a daješ znakove da si spremna da uradiš šta god treba da bi položila”.

(Kurir.rs)