Jelena Karleuša na vjenčanje stigla u prozirnoj haljini, lijepu mladenku ‘bacila’ u drugi plan

Showbizz

Karleuša je za vjenčanje obukla rupičastu prozirnu haljinu koja ispod ima podstavu koju čini mini suknja i top. Haljina je bila jako kratka pa su joj se vidjele i gaćice, a kao modni dodatak ponijela je torbicu od 8.600 kuna

Kćer srpske pjevačice Mire Škorić, Milica Jeremić u nedjelju je izrekla sudbonosno ‘da’ svom zaručniku Sebastijanu, a na njihovo vjenčanje stigla je i folk pjevačica Jelena Karleuša koja je goste ‘izbezumila’ svojom odjevnom kombinacijom.

Milica je izgledala kao princeza u raskošnoj vjenčanici koja je jednostavno blistala, no vjenčanica sa šljokicama ipak je pala u drugi plan zbog Jelene Karleuše.

Naime, Karleuša je prijateljica Mire Škorić, a za proslavu vjenčanja odjenula je skupocjenu kombinaciju od 3.000 eura, kako pišu srpski mediji.

Haljina za koju se pjevačica odlučila više pokazuje nego skriva, a u jednom trenu Jeleni su gosti mogli vidjeti i gaćice.

Karleuša je za vjenčanje obukla rupičastu haljinu koja ispod ima podstavu koju čini jako kratka suknja i mini top. Haljina je na krajevima imala nezaobilazan detalj sezone – perje.

Sve to ukombinirala je sa zlatnom torbicom Versace koja košta oko 8.600 kuna (1150 eura), a plavu kosu je raspustila. Jelena je uz sebe imala i zgodnog mladića, svog izvršnog producenta Zorana Birtaševića.

Osim što se pojavila u intrigantnoj kombinaciji, na svadbi je uz Miru Škorić malo i zapjevala.

Mira Škorić je objavila video i pokazala kako se provodi na kćerkinoj svadbi. Zajedno sa Jelenom zapjevala je pjesmu od Jelene Rozge ‘Dani su bez broja’.

24sata