Mbappe u vezi s poznatom manekenkom koja je promijenila spol, zajedno su uhvaćeni na jahti!

Showbizz

Prema pisanju brojnih svjetskih medija napadač PSG-a Kylian Mbappe se nekoliko mjeseci zabavlja sa manekenkom Ines Rau, s kojom su ga paparazzi uhvatili i na jahti. Rau je bila prva transrodna manekenka koja se pojavila na naslovnici Playboya 2017. godine.

Prvi put su bili uočeni prošlog maja na Filmskom festivalu u Cannesu, a onda su paparazzi uhvatili nogometaša kako se zabavlja sa Ines na jahti, gdje je držao u naručju dok su se bezbrižno smijali.

Uprkos fotografijama koje ih otkrivaju, njih dvoje još nisu komentarisali tračeve.

Ali ko je Mbappeova nova djevojka? Ines Rau je rođena u Parizu 1990. godine od roditelja Alžiraca i poznata je širom svijeta po tome što je bila prva transrodna manekenka koja se pojavila na naslovnici Playboya 2017. godine.

Sa 16 godina Ines je bila podvrgnuta operaciji promjene spola, ali je tek sa 24 smogla hrabrosti da svoju priču ispriča javno. Pored toga, njena autobiografska knjiga pod nazivom “Žena” objavljena je 2018. godine.

Ovim riječima je opisala svoju transformaciju iz muškarca u ženu: “Osjećam da je moja duša konačno slobodna, kao da se otvorila brava koja me je tako dugo držala zaključanu. Ovog puta sam potpuno žena”.

Klix