ISPLIVALA ŠOK FOTKA DAVIDA DRAGOJEVIĆA! Verenicu prevario sa Anom Korać, godinama nije pričao sa BRATOM – evo kako je izgledao pre 15 godina, ljudi U NEVERICI!

Showbizz

Nekad i sad!

David Dragojević postao je poznat javnosti zahvaljujući rijaliti programima, u kojem je i upoznao svoju bivšu verenicu, Aleksandru Subotić.

Njih dvoje privlačili su veliku pažnju u šou programu, a potom su zajedno ušli u “Zadrugu”. Međutim, čim je Aleksandra izašla iz Bele kuće, Dragojević ju je prevario sa Anom Korać.

Nakon izlaska iz rijalitija, njih dvoje su se verili i nastavili zajednički život. Međutim, ta veza nije opstala i usledio je raskid.

David se povukao iz medija, posvetio sebi i treninzima, započeo novi posao, ali je proteklih meseci često bio u žiži interesovanja zbog brata Dejana Dragojevića, sa kojm je zakopao ratne sekire.

Ipak, David je podjednako aktivan na Instagramu, gde redovno objavljuje fotografije i snimke iz svoje svakodnevnice. Bivši zadrugar sada je sve iznenadio kada je objavio fotografiju staru 15 godina i pokazao svojim pratiocima kako je tada izgleda.

Njegovi fanovi šokirali su se kada je uporedio fotografije kada je bio mršav i sada, kada je sav u mišićima.

“18 godina vs 33 godine”, napisao je on u opisu, a komentari ispod obajve samo su se nizali.

“Sad izgledaš mlađe”, “Kakav frajer”, “Tako si vreo, prezgodan”, “Kakvi mišići i zgodno telo”, poručili su mu pratioci na pomenutoj mreži.

pink.rs