MILJANA NAPRAVILA HAOS U BOLNICI! Vikala na doktore, kidala braunile na operacionom stolu, zahtevala da je operišu BUDNU!

Showbizz

Miljana Kulić prošle nedelje operisala je želudac u Turskoj. Kako je njena mama Marija izjavila, ona se oseća dobro i intervencija je prošla u najboljem redu.

Međutim, kako prenose mediji, pre same operacije Miljana je napravila opštu dramu na klinici zbog čega je malo falilo da joj otkažu hiruški zahvat.

“Miljana je plašljiva i ona je za operaciju želuca jedva skupila hrabrost i snagu. Kada su ona i Marija stigle u Tursku i kada su joj opet uradili sve rezlutate i saopštili joj da ovog puta mogu da je operišu, Miksi je počela od sreće da plače. Sve je bilo okej i pripreme za operaciju su tekle u najboljem mogućem redu, sve do momenta dok nisu Miljanu krenuli da vode u salu. Tada je nastao haos, bukvalno je sa onim braunilama i infuzijom počela da silazi sa stola. Doktori su bili šokirani i pokušali da joj objasne da će da bude sve u redu i da mora da se smiri jer ne smeju da je uspavaju dok je uznemirena. Ona je plakala, vikala da joj zovu mamu i da ne želi da umre. U jednom trenutku se pojavila Marija, neko je pozvao da uđe u salu bukvalno i da umiri Miljanu. Ona joj je rekla da treba da veruje doktoru jer je u sigurnim rukama i da se smiri. Ništa nije pomagalo, Miksi je kukala kao da je operišu budnu, onda je doktor viknuo i obratio se Mariji da ako se Miljana odmah ne smiri da otkazuju operaciju i da neće više želeti da je primi. Tada se Miljana ućutala, a i Marija se tresla dok se nije sve završilo”, priča nam izvor blizak Kulićima.

“Sve je proteklo u najboljem redu. Hvala Bogu, dobro je. Odlično je podnela operaciju i već smo stigle u Niš. Ja sam pretrnula od straha kad su je odveli. Tresla sam se i drhtala. Malo joj je bilo muka prva dva sata i malo je bolelo, ali tako mora”, rekla je Marija.

kurir.rs/star