Muž srpske pjevačice Jelene Marjanović osuđen je na 40 godina za njezino ubojstvo

Region

Pjevačica je brutalno ubijena 2. travnja 2016. godine, a upravo je Zoran Marjanović tog dana pozvao policiju i prijavio nestanak supruge

Ubojstvo srpske pjevačice Jelene Marjanović prije šest godina potreslo je njezine obožavatelje, ali i cijelu regiju. Ali konačno je i ta strašna priča završena. Njezin suprug Zoran Marjanović proglašen je krivim i osuđen na 40 godina zatvora.

Pjevačica je brutalno ubijena 2. travnja 2016. godine, a ubojica joj je smrtne ozljede nanio oštrim predmetom u predjelu glave.

Upravo je osuđeni Zoran Marjanović tog dana pozvao je policiju i prijavio nestanak supruge. Tada je rekao policiji da je Jelena trčala po nasipu Drave u Borči dok su on i kćerkica polako hodali iza nje. Rekao je da im je brzo nestala iz vidokruga s obzirom na to da je staza duga nekoliko kilometara.

Marjanović je bio sumnjiv policiji jer je nestanak prijavio sat vremena nakon što je navodno izgubio suprugu pa je zadržan u pritvoru, ali je bio pušten nakon 48 sati. Kada je pronađena, pjevačica je imala rane na glavi koje su zaprepastile patologe koji su radili obdukciju.

U optužnici stoji da je Zoran iskoristio Jelenino povjerenje i namamio ju je da se spuste u podnožje nasipa na kanalu, dok je dijete ostalo na nasipu, navedeno je u optužnici. Kad su se spustili do kanala, Zoran je Jelenu prvo ubo oštrim predmetom u glavu i u desni lakat nakon čega je Jelena počela bježati preko livade. Tada je izgubila tenisicu i gumicu za kosu. Marjanović ju je ubrzo sustigao i više puta udario u glavu. Potom ju je potopio u kanalu.

Kako bi svima dokazao da nije ubojica, Marjanović je u jesen 2017. godine ušao u reality show ‘Zadruga’. Nakon nekoliko dana napustio je show i policija ga je uhitila 15. rujna 2017. godine. Dopušteno mu je da se brani sa slobode, a jutros je proglašen krivim za ubojstvo.

24sata